aaaaaaaale cudeńko!!!!!! :D
piękna! niesamowity środek... i stan... :]
Wersja do druku
aaaaaaaale cudeńko!!!!!! :D
piękna! niesamowity środek... i stan... :]
Piękna piękna piękna :D kolor wery wery juma :cool: a w środu poezja! :]
ło cholera....faktycznie perełka. Piękna :faint:
Cytat:
Zamieszczone przez Mięsny730 e38
znalazł ją w komisie w Radomiu,a przyjechała ze Szwajcari.
była na allegro kilka razy wystawiana.
pozdrawiam
Siemano,
Dokładnie tak - kupiłem ją od gościa w Radomiu, który ściąga atrakcyjne fury ze Szwajcarji. Na poczatku nie brałem w ogóle jej pod uwagę z obawy o spalanie, szukałem 740i, w dodatku gostek opisał ją jako Long, a to tez mi nie pasowało. Jednak któregoś weekendu przejechałem się do Radomia z ciekawości, aby ją obejrzeć. Widziałem ze zdjęć, że wypas jest konkretny i na longa nie wyglądała. Na miejscu stwierdziłem szybko, że to nie jest Long, jak otworzyłem drzwi, odrazu pomyśłałem sobie, że muszę ją mieć. Auto dostarcza niesamowitej frajdy...
Co do obejrzenia, to jestem pewien, że jeszcze nie raz będziemy się widzieć na spotach czy tez zlotach....
Pozdrawiam,
daj nicka tego gościa z allegro na pw christoph. Tego od kogo kupiłes .
mam tylko komórkę 606630309
Ładniutka sztuka.
[quote="Christoph"]Siemano,
Dokładnie tak - kupiłem ją od gościa w Radomiu, który ściąga atrakcyjne fury ze Szwajcarji.
przepraszam ze jestem moze upierdliwy,ale nie miala ona cos robione z przednią szybą?
bo na allegro miała jakąś dziwną uszczelkę przedniej szyby?a moze to tyko przekłamanie.
najlepiej jakbys wrzucił zdjęcie przodu.
za ile w końcu poszła jezeli to nie jest tajemnica bo najpierw była za 44 wystawiona,potem chcial 40 a jak dzwonilem powiedzial ze póści za 37.
p.s.
ogólnie wypas ;D,
a teraz troszkę moich rad
- auta nie obniżaj , jak chcesz miec komfort , autko ma edc wiec ciężko tez pewnie bedzie znalezc sprężynki pod to (napewno robi takie ac-schnitzer), mam auta i zglebowane i nie i napewno w tej chwili auta bym nieglebował , wierz mi ze -35 czuc szczególnie w mieście a na trasie tez cięzko
- nic nie rób z podsufitką twoja jest ŚLICZNA
- przeróbka audio? a jak to sobie wyobrażasz? - nie siej wiochy :>
- ogólnie ja bym z autem nic nie robił - no może założyłbym felgi na lato (18 oryginały M - najlepiej polerowane ), albo 20 alpiny (mam takie z oponami na sprzedaż jakby co)
- to jest 7er a nie VW GOLF MK2 :)
-
Christoph, czy ta twoja 740d nie była czasem taka szara na 18" felgach M, w czarnych skórach...? ;)