A nie :cool: Przejechali koło nas 5 km/h i się tylko patrzyli. Może dla tego, że byliśmy trzeźwi i browca w rękach nie mieliśmy ;D
Wersja do druku
A nie :cool: Przejechali koło nas 5 km/h i się tylko patrzyli. Może dla tego, że byliśmy trzeźwi i browca w rękach nie mieliśmy ;D
Na 19 fot moja jest raptem na jednej .... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
A na drugiej fotce widać nie jedną e32 ;D
Na marginesie przecież możesz zapodać swoje foty ze spotu :D
Tu nie ma żadnej dyskryminacji modelowej :D
a nawet bardzo :] szkoda ze nikt nie zrobil zdjecia miny pana policjanta, po tym jak wszyscy sie zatrzymali :PCytat:
Zamieszczone przez Anatol
wiec i ja dorzuce kilka fotek :)
Pytałem, no bo w końcu 5 siódemek pod mostem, to już pachnie prawdziwą gangsterką, narkotyki, broń itd. :DCytat:
Zamieszczone przez wojtekd
A nie pomyślałeś, że po prostu się przestraszyli? :hah:
Nie czułem się dyskryminowany, mało tego, ponieważ moje E32 było potem jedynym,Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
czułem się jak wisienka na torcie :D
Tak, o Tobie BIGPUNCytat:
Zamieszczone przez BIGPUN
W takim razie przepraszam za wyciągnięcie mylnych wniosków. Miałem ochotę obejrzeć Twoje cudo i zapoznać właściciela, ale patrzę, że siedzi cały czas w środku to wniosek mi się nasunął (i nie tylko mi :) ) ten co powyżej :D
BIG to porzadna firma ;) !! bede go bronil poniewaz chlopak jest bardzo szczodry ...
kiedys podjechalem na pewien spot ...znalismy sie tylko z forum... a Rafal powiedzial masz kluczyki i jedz przejedz sie!! bylem w szoku bo ja swojej nikomu nie daje..nawet zonie!! a tu prosze...
napewno nie chcial zle a sami rozumiecie ze na spootach ciezko jest sie skupic na wszystkich...
takze znam Bigera i to rowny gosc!! ;)
Tu macie kilka fotek ze spotu..
http://kronos23.fotosik.pl/albumy/402686.html
Ja osobiście oglądałem "lochę" BigPuna.. nie było problemu auto stało otwarte ale niestety bez kluczy.. :hah: :hah: a samego BigPuna niestety w tłumie nie poznałem.
Sam spot uważam osobiście za bardzo udany. Parking w Jankach i obiad w środku jakiegoś lasu bardzo sympatyczny. Niestety straciliśmy 3,5 godz. na przebijanie się przez Warszawę. No i targi które zablokowały parking pod Pałacem Kultury sprawiły że niektórzy trochę się zawiedli i negowali sens jazdy po stolycy.. Nie tak miało być miały być piękne fotki w centrum Wawy pod pomnikiem PRL`u.. :hah:
Co do samej organizacji to już powiedziałem Anatolowi że nie podobało mi się to że nie było "RED CARPETA" jak w Hollywood dla mnie.. :hah: :hah:
Ale po za tym było kozacko.
Niestety wydaje mi się że to był ostatni tak liczny spot. Następne będą po prostu regionalne na które oczywiście będzie mógł wpaść każdy. Niestety 40 aut to nawet na bezdrożach poważna impreza. Myślę że max. ale to już naprawdę max. to 20 aut. Spotkania niefirmowane BMW7.PL mogą być oczywiście większe ale wtedy organizacja ze strony klubu będzie zerowa. Czysty żywioł.
Pozdrawiam.
Też się tego obawiam - ale wyłącznie dlatego, że ludzie mogli się zniechęcić po sobotniej imprezie. Nie zgodzę się natomiast, że spotkanie na 40 aut to jakieś mega wyzwanie organizacyjne - wystarczy wyciągnąć trochę wniosków z tego co było (patrz mój post powyżej).Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
Następną spot warszawski sugerowałbym zrobić w innej formie... Można zarezerwować jakiś ośrodek kawałek POD Warszawą (np. w Zegrzu, czy gdziekolwiek) - albo nawet obadać jakiś duży leśny parking - i na pewno byłoby super. Zamiast zwiedzania atrakcji turystycznych - samochody, pogaduchy, grill, itp :cool:
Czyli raczej styl amerykański niż niemiecki.
Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
;D