Faktycznie przyjemny egzemplarz, jeśli prawdziwy. Ale cena wg mnie zdecydowanie za wysoka.
P.S Gdzieś czytałem, że jeśli jest klima dwustrefowa to te pojemniki na picia też są klimatyzowane.. Prawda to?
Wersja do druku
Faktycznie przyjemny egzemplarz, jeśli prawdziwy. Ale cena wg mnie zdecydowanie za wysoka.
P.S Gdzieś czytałem, że jeśli jest klima dwustrefowa to te pojemniki na picia też są klimatyzowane.. Prawda to?
Właśnie czekam na odpowiedź w sprawie VIN. Co do ceny to powiem Wam, że chyba niestety takie są realia, bo wersji w miarę FULL z rocznika 2004 to raczej wiele taniej nie dostanę. A wolałbym już kupić w Polsce, bo jak sobie przypomnę jak sprowadzałem sobie dwa auta z Niemiec to mi się słabo robi, a z tego co widzę na mobile.de to ceny są podobne.
Co do silnika to jestem na 99% zdecydowany brać diesla 3.0 - odpowiada mi ten motor, jego dynamika i ekonomiczność.
A nie myślałeś o 740D? jest sporo mocniejszy a nie pali dużo więcej. Tylko nie wiem jak z awaryjnością, podobno było różnie..
A tak w ogóle skoro 2004 rok chcesz to nie myślałeś o 2005 i wersjo po FL?
Myśleć myślałem, ale po FL to jednak wyższy poziom cenowy. Ja bym chciał zamknąć się w 70.000 plus/minus. Wersja 740d nie jest mi zupełnie potrzebna, miałem okazję jeździć trzema egzemplarzami 730d i naprawdę w 100% mi to odpowiada.
No to dobrze, że tak do tego podchodzisz. Wybór podparty jakimiś doświadczeniami, a nie suchymi danymi papierkowymi.
Przeszukując rynek niemiecki natrafiłem na to ---> http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=2 . Myślicie, że warte uwagi ?? Moim zdaniem wygląda nieźle.
Niezły, wszystko co trzeba do przednich foteli, podgrzewana kierownica, z tyłu podgrzewana kanapa. Jeśli przebieg prawdziwy to jak na te lata ma mało przejechane. Szkoda, że nie ma night vision, ale trudno. Jeśli pasuje ci ten motor to możesz się tymi zainteresować. Na wyświetlaczu widać tam chyba napis "service" no ale o niczym to nie świadczy. Fotele perforowane, więc guziki do komfortu na pewno prawdziwe.
Dzięki za opinię, chyba poważniej się nim zainteresuję.
jeśli kolor i cena ci odpowiada a stan będzie odpowiadał tym 200 tyś km to już byłbym w drodze po te auto:)
Kiedy zobaczyłem Twój pierwszy link tej złotej z PL od "Pani" to pomyślałem "Chłopak ma gust, wie w czym wybierać".
Zaś co do drugiego linku - Tylko to potwierdziłeś, tak jak sam do tego podchodzisz i chłopaki podpowiadają, dobry wybór, działaj z tym autkiem bo jest naprawdę konkretny. Shadow Line, ciemne szybki, wyposażenie według mnie wszystko co powinno mieć ma, jeszcze ma Xenon Dynamic który wygląda i sprawuje się o niebo lepiej niż te "zwyklejsze"