rodzina brakuje nam pewnie modułu komfortu dlatego nie mamy sprysków na lampy tylko teraz pytanie jakie numery powienien mieć
Wersja do druku
rodzina brakuje nam pewnie modułu komfortu dlatego nie mamy sprysków na lampy tylko teraz pytanie jakie numery powienien mieć
a co ma moduł komfortu do spryskiwaczy lamp ???
coś jednak musi mieć
jeżeli w samochodzie nie było sprysków lamp oryginalnie to trzeba ten moduł rozkodować ale jak ???<mysli>
"Repeat and time interlock for headwashers, time interlock 3 min.
-headlight washing pump at fifth windshield washing after time interlock
-intensiv washing pump operating at reduced time from 3 to 2 seconds
-minimum interval for wipers reduced to 2 from 3 seconds (programmmable)
-increased wiper contact pressure during windshield washing now also provided "
niech mi to ktoś przetłumaczy na chłopski język:]
No ja też mądry sobie poczytam wsadź w przekaźnik mantetki intensywnych sprysków ta nie dość ze mi płyn wylało to pompkę spaliło od sprysków
Matis192 tam ma być przekażnik szary (po 91r) jak założysz inny to tak właśnie będzie działało
Panowie, wiem ze odgrzewam trochę kotleta ale zabrałem się za uruchomienie intensywnego mycia u siebie i napotkałem na mały problem. Wyczytałem w wątku że może chodzić o przekaźnik ten niebieski. Sprawdziłem jego numery i wychodzi ze ktoś przede mną włożył przekaźnik o numerze 61361388911. Taki sam jest włożony w gniazdo od dmuchawy więc podejrzewam, że dlatego nie działa jak należy. i teraz wielka prośba - czy ktoś z Was może mi napisać jaki nr przekaźnika powinien być włożony?
Mam motor m30b30 z 90 roku. Wiem, że powinien być niebieski przekaźnik.
w tym wątku http://7er.pl/showthread.php/13472-I...ght=intensywne znalazłem zdjęcię jakiegoś przekaźnika i jest tam inny numer - czy to właśnie on?