-
Eee a jak mialem dziure 2 lata to co w ukladzie bylo jak nie powietrze? Teraz bylo poprostu pod malym cisnieniem hehe
Ponawiam poprzednie pytanie ;)
Dobra, dzwonilem tam gdzie mialem dzwonic i nie maja tych koncowek, a ktos wczesniej pisal, ze wie gdzie we wrocku nabijaja R12. Moglbys podac namiary?
Druga sprawa, bo dzisiaj nabilem troche powietrza do ukladu i wlaczylem klime na 2 sekundy zeby sprawdzic czy sprezarka dziala no i cos tam w desce rozdzielczej klikło ( jakis przekaznik ), ale nie uslyszalem, zeby pod maska cos sie zalaczylo.. Rozumiem, ze sprezarka jest tam gdzie paski - przymocowana naprzeciwko chlodnicy na dole, ale z tych okolic nie wydobyl sie zaden nowy dzwiek. Czy powinno byc to slychac mocno czy moze nie i czy macie jakis sposob na sprawdzenie sprezarki bo jak mam juz robic 200km to wole wiedziec czy mam wszystko sprawne.
-
Kolega w e34 89 nabijał ostatnio R12 - zapłacił gościowi od razu za 6kg, gdyby kiedyś jeszcze potrzebował nabić ;-) Klima śmiga, aż miło.
-
Marcin, daj namiar na priv. U mnie klima powoli zaczyna się domagać doładowania
-
Ehh ja dzwonilem na allegro do goscia jeden sie reklamuje:
http://allegro.pl/napelnianie-nabija...641082823.html
Mowi, ze posiada R12 normalnie tylko, ze razem w dwie strony to ponad 300km zebym to zrobil i nadal nie wiem czy sprezarka mi dziala wiec jechac tak w ciemno tyle km? Do wroclawia jeszcze ujdzie ;/ ktos ma namiar we wrocku? Albo jak sprawdzic sprezarke?