Ile ludzi tyle zdań............. :cool:
Wersja do druku
Ile ludzi tyle zdań............. :cool:
Wymieniac nie musialem i raczej jeszcze dlugo nie beda e musial :] mimo ciezkiego codziennego zycia sprzegla ;D Koszt nowego kompletu sprzegla do 740i to okolo 1000zl ;)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Automat w 7-ce piekna sprawa!!! Skrzynia pol inteligentna zawsze dobierze sobie najlepsze przelozenie, najlepiej czuc to w korku, jak depniesz kikdawn wiatraczek idzie do konca na kazdym biegu. Ostatnio tak deplem na rondzie bo musialem uciec to postawilo mnie bokiem i ostra kontra przy wyjsciu z ronda az bylem w szoku ze sie tak stalo.
Jedynie ta 1 sek zwloki przy depnieciu ale zato potem piekny glosik redukcji i wgniatanko w fotel cos pieknego. Potrzeba machania drazkiem odeszla w niepamiec :D
A no właśnie zachwalacie automaty ale w ///M to by się manuala chciało ;D Dlaczego, skoro automat jest the best? Przyspiesza tak samo, pali tyle samo, jest wygodny :DCytat:
Zamieszczone przez xporter
O przepraszam, ja bym chciał ///M w automacie!!!Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
Własnie dlatego że nie było, to nigdy sobie M5 nie kupię. :hah:
E60 M5 jest w automacie więc juz możesz sobie kupić :D ma skrzynke SMG ;)Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Hahah tez mnie kusiło M5 ale olałem ze względu własnie na skrzynie haha a na E60 narazie mnie nie stac :)Cytat:
Dzięki za info, ale:Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
(a) jest na razie poza moim zasięgiem
(b) kompletnie mnie nie rusza to auto, gdybym szukał kiedyś kompana dla mojego E38 - na pewno będę rozważał kompletnie inne rejony :>
C) Jeszcze nie umieją zakładać gazu do tego silnik ahahahhCytat:
A, nie - ja akurat nie mam :) (chociaż nie mam też żadnych uprzedzeń do LPG)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik