A jak to sie stalo,że nie pochwaliłes się silnikiem...no chyba,że siedzi tam 1.6 na gaźniku i nie chcesz go pokazać:D...a tak na poważnie,chcemy zobaczyć motory tak w 6er jak i w 7er...takie nie zdarzaja sie na codzień.Pozdrawiam.
Wersja do druku
A jak to sie stalo,że nie pochwaliłes się silnikiem...no chyba,że siedzi tam 1.6 na gaźniku i nie chcesz go pokazać:D...a tak na poważnie,chcemy zobaczyć motory tak w 6er jak i w 7er...takie nie zdarzaja sie na codzień.Pozdrawiam.
Piękne auta, gdzie wystawiałeś 6er ?
Właśnie, opowiedz coś więcej, co to za salon ? jak doszło do realizacji pokazu Twojej 6er ?
GRATULUJĘ ŚLICZNOTEK!! a jednak znalazł się jeszcze ktoś, kto potrafi mile zaskoczyć :) pozdro
witam
istna perełka pozdroo
Swietna kolekcja pozazdroscić tylko pozdrawiam
Witam!! Trochę znajomości trochę zbiegu okoliczności. W nowym salonie BMW BAWARIA w Katowicach znam kierownika salonu który jest podobnie jak ja wielbicielem Rekinów.Poznaliśmy się kiedyś gdy jeszcze w starym salonie poszukiwałem naiwnie miejsca by przezimować w ciepełku moją pieszczochę - oczywiście z braku miejsca i tam się nie udało,ale zaowocowało to zaproszeniem choć na chwilę na salony BMW podczas prezentacji najnowszej BMW serii 6.Na pomysł zaprezentowania histori modelu wpadło naczelne dowództwo firmy ,cóż ja ?
Stałem się tylko statystą ,ale i tak byłem zadowolony że moja sześć mogła znowy po 24 latach zabłysnąć w świetle fleszy, i pocieszyć oko tych co wiedzą o co biega w tych zabytkach.
jakoś ostatnio wpadłem na twój wątek i jak popatrzyłem na to czarne e24.... ech. moje marzenie.
zazdroszczę i podziwiam gust.:nod:
ale czy te felgi od M5 muszą psuć piekno tego auta? :(
nie myslisz ich zmienic?
ech tak czy inaczej zazdroszcze
Witam ! myśleć to ja mogę i myśle ale co tu myśleć skoro trochę się zagalopowałem z ilością pojazdów o których muszę myśleć,wszystko by się chciało zrobić ,dokupić ale niestety powoli i po kolei .Fundusze są ograniczone więc dokładam na razie to co najbardziej niezbędne,ale i na felgi przyjdzie czas ,no chyba że znajdę sponsora.Pozdrawiam serdecznie
Pełen szacun dla Ciebie! Auta robią ogromne wrażenie ;)!!