Warto? Rozmawialem z wlascicielem i nie ma lepszych zdjec bo jest na e34. Mowi ze orginal
http://olx.pl/i2/oferta/tlumik-koncowy-remus-e34-e32-dedykowany-jak-nowy-eisenmann-hartge-CID5-IDcxo5R.html#:f36c0f8c90
Wersja do druku
Warto? Rozmawialem z wlascicielem i nie ma lepszych zdjec bo jest na e34. Mowi ze orginal
http://olx.pl/i2/oferta/tlumik-koncowy-remus-e34-e32-dedykowany-jak-nowy-eisenmann-hartge-CID5-IDcxo5R.html#:f36c0f8c90
To zależy, dla mnie mało poważne podejście do ogłoszenia skoro ktoś wrzuca fotkę z googla.
@phdomek, skontaktuj się z firmą MG Motorsport, robią wydechy na zamówienie i nie odwalają lipy. Są u nas na forum auta mające układy od nich i sobie chwalą. Jak ostatnio u nich byłem to aż mnie ciary po plecach przeszły jak zobaczyłem jakie auta stoją na placu.
EDIT:
Poproś użytkownika @epul żeby nagrał filmik jak u niego w V-ce pięknie się drze MG.
Dzieki, mialem watpliwosci teraz juz ich nie mam. Dzieki i pozdrawiam.
A orientujecie się ile mniej więcej taki zestaw do E32, 735? Mam na myśli kompletny tłumik + nowe katalizatory. Ma być cicho jak seryjnie, bez sportowych zapędów :-)
Podpinam się pod zapytanie
Pofatygowałem się i puściłem do chłopaków maila z prośbą o wycenę. Poprosiłem o wycenę kompletnego wydechu możliwie zbliżonego do ORI, czyli z katami. Odpowiedź:
Witam,
Do tego modelu mozemy zaproponowac nastepujące opcje z wydechem na jedna stronę:
1) Koncowy tłumik w pakiecie warsztatowym na wysylke (z rura łącząca i uchwytami do przyspawania w lokalnym warsztacie) w cenie 900zł
2) Koncowy tłumik z montazem w cenie 1300 zł
3) Uklad wydechowy typu cat-back w cenie 2200 zł
4) Kompletny układ wydechowy 3000 zł
5) Sportowe katalizatory 2000zl
Powyższe ceny zawierają srebrne koncowki o srednicy do wyboru 70mm lub 76mm (z podpieciem dokładki), cięte lub proste do wyboru.
Za doplata mozemy zaoferowac koncowki
- czarne ceramiczne 200 zł za szt.
- tytanowe 800 zł za szt.
Czas realizacji montazu to 1 dzień roboczy, czyli przyjeżdża Pan rani i popołudniu samochód jest gotowy. Najbliższe wolne terminy: poczatek grudnia.
W przypadku wysyłki, czas oczekiwania wynosi ok 14 dni roboczych. Koszt wysyłki ok 40 zł.
Dzięki za info. Ciekawy jestem czy taki sam końcowy mruczalby na wolnych chociaż troszeczke podkreślając v8 czy to sama estetyka.