Dzuda to samo pomyslalem . Srodek zajechany . Tak zniszczonego e32 nie widzialem nigdy. Ale odnowic to nie problem . Powodzenia
Wersja do druku
Dzuda to samo pomyslalem . Srodek zajechany . Tak zniszczonego e32 nie widzialem nigdy. Ale odnowic to nie problem . Powodzenia
A że tak zapytam: co ciekawego planujesz zamontować w tej dziurze po przycisku , która została w zaślepce szybra?
Renowacja to jedno, a kompletność elementów tapicerskich tego wnętrza to drugie. Renowacja niekompletnego wnętrza...
w ta dziurke kolega wsadzi sobie np matke Boska!:D z torunia CI wysle jak chcesz.. z radia maryja..
szalony a kto powiedział że jest niekompletne? wnętrze zostało rozebrane i leży sobie u mnie w domu ;) o to się nie martwcie są 2 rzeczy których szukam oświetlenie nóg x4 oraz posufitka
Komentuje to co pokazujesz na zdjeciach, nikt mi nic nie mówił, mało kogo chciałbym też słuchać w tej konkretnej kwestii.
2 rzeczy które wymieniłeś nie kompletują tego wnętrza niestety, obawiam się że będziesz musiał wymyślić jakąś znacznie większą wielokrotność liczby 2 :D
mhm ^^ wszystko inne jak już powiedziałem jest w domku
Dzisiaj wszystko zostanie złożone i wypucowane zobaczymy czy będzie trzeba do renowacji oddać czy nie ;)
Pozdrawiam
Pozdrawiam ;)
Pamiętaj o odkręceniu nagrzewnicy przy zmianie dywanu, który przy tym wnętrzu jest naturalnie pod kolor :D
No ale co z tą dziurką??? ;D
proponuje wmontować drugi taki przycisk jak się zapomnisz to szyber otworzysz tym w ori miejscu :D