Jak tak dalej pójdzie to Krzychu wpędzi trola w jakiś stan przedzawałowy albo palpitację serca. Już sam trolu nie wie co robić z autem ;D
Wersja do druku
Jak tak dalej pójdzie to Krzychu wpędzi trola w jakiś stan przedzawałowy albo palpitację serca. Już sam trolu nie wie co robić z autem ;D
Nie no to jest lekka przesada ..
Ja faktycznie juz tylko siedze i gdybam co zrobic w ktora strone ;D ;D ;D
Fajnie wyszly te kierunku .. przydymione przod ..
Jakas metoda ? bo watpie zeby malowal sprayem od zewnatrz ..
ja sam probowalem to zrobic jak mialem USy...i jest to do zrobienia.. ale tylko z zewnatrz..
ja nie mialem zadnych stosownych "narzedzi" do tego wiec tylko spray..
ale jesli mialbym narzedzia do tego w postacji profi pistoleta oraz odpowiednich 2 lakierow (czarny,i bezbarwny) to napewno efekt bylby taki jak na filmie..
ladnie zaklej ten pomaranczowy odblask reszte zmatuj delikatnie (chyba wiesz jak bo masz wprawe ) i polakieruj ale takim lekkim dymkiem kierunek,a po mocnym wyschnieciu odklej to co zostalo przyklejone na odblask kierunka i polakieruj dwiema warstwami bezbarwnym ;)
wiec trolu trzymam kciuki... ;)
a.. i lampy ;) mowie ci ze efekt 100% bedzie mega
Casi123 ma bardzo podobne lampki. W/g mnie - prezencja pierwsza klasa
Jutro zaczynam faze pierwsza malowanie lamp przednich - znaczy chromu ;D
Farba bedzie czarna matowa do kominkow wytrzymujaca 600stopni
Po pierwszym zamawiam czarne lampiony diodowe z ebaya :)
No i oczywiscie - drugi komplet listew ktory lezy w domu z shadowa dawnego w kolorze aut ..
Polakieruje na dniach na typowy czarny z clarem do tego nerki itd
No i jak juz bede zakladac listwy shadow , szybki pojda do zeskrobania i beda ori zielone
Ja sie chyba nigdy juz nie zmienie , z tygodnia na tydzien zmieniam wizualizacje auta .. oczo plasu dostaje jak ogladam zdjecia z kazdego miesiaca ;D
pieknie :D