Cholernie mnie to gryzie co mam zrobic heh wsumie tranzakcja jeszcze nie doszla do skutku :) a mysl o sprzedazy to byl impuls
Wersja do druku
Cholernie mnie to gryzie co mam zrobic heh wsumie tranzakcja jeszcze nie doszla do skutku :) a mysl o sprzedazy to byl impuls
Jedno jest pewne, otóż pieniądze to rzecz nabyta, raz są raz ich nie ma i tak w kółko. Poza tym jak to Marylin Monroe powiedziała: "Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy" :-) Twoim niewątpliwym zakupem jest ten HL, który zapewne może sprawić Ci jeszcze dużo radości z samego chociażby faktu posiadania go. Ale decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie.
ja bym ja sobie zostawil i wolnej chwili doprowadzal do stanu prefekcyjnego nawet gdyby mialo to trwac rok czasu.
Leon ja cie nie chce namawiać ale zastanów się... bazę masz niezłą...nic mu nie będzie jak trochę poczeka...
Chyba mnie przekonaliscie... chociaz glupia sytuacja wynika
Sytuacja sytuacją ale masz prawo do zmiany zdania:-)
a mógłbyś zarzucić fotki tego highlineara chętnie bym pooglądał i pewnie nie tylko ja
Leon to może ciągnij temat dalej i napisz czy dalej jest do sprzedania... Może zostanie na forum... Ja chętnie się nią zainteresuje.
Akcja jest taka, ze gosciu zaplacil zaliczke a auta jeszcze nie odebral, mial to zrobic tydzien temu hah
a zapisałeś gdzieś , że przy nie odebraniu w danym terminie 'zaliczka przepada' ? :D
Ewentualnie oddaj zaliczkę i zostaw ślicznotkę ! :) ...