ja mam BOGE i znaczek BMW wiec gdzie ten TRW???? :DCytat:
Zamieszczone przez marekzegarek
Wersja do druku
ja mam BOGE i znaczek BMW wiec gdzie ten TRW???? :DCytat:
Potwierdzam, TRW robi drążki kierownicze a Lemforder wahaczeCytat:
AREKAUTO, ten soko gosc jak niektorzy pisza ciagle olewa temat i wlasnie odpisal ze reklamacja jest nierozpatrzona ze wzgledu iz nie ma osoby za to odpowiedzialnej
bzdura, da sie gosc pokroic za pare zlotych
JACEKK dostałeś te pseudo certyfikaty w paczce?? Jak tak to sprawdź je. Jeżeli są podrabiane idź na policję z problemem!
tak, sa nadruki roznych, w tym tuv itdCytat:
Zamieszczone przez coboss
chyba bede musial posprawdzac i cos z tym zrobic...
wlasnie dostalem od nich maila ze przelali mi na konto 180 zl za wahacz..
Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Michal zerknij tu: www.strong-flex.eu
na stronie jeszcze niewiele jest czesci do E38 do wyboru ale m.in dzieki mnie :] niedlugo beda mieli wszystko co siada w E38 ;)
WIELKIE GRATKI
http://www.strong-flex.eu/index.php?...mid=28&lang=pl
PS> Powalcz z nimi o sensowne ceny bo np:
http://www.strong-flex.eu/index.php?...emid=1&lang=pl
Ten zestaw na Allegro idzie dostać za 300zł a to spora różnica.
Zrobią też tuleje tylnego wózka do naszego auta?
z tego co widzę to ten górny to jest chyba stalowy. Więc pękł Ci stalowy wahacz? Dziwne... gdyby jeszcze z aluminium pękł to bym się aż tak bardzo nie dziwił ale stal powinna się prędzej wyjąć jak pęknąć.Cytat:
Zamieszczone przez JACEKK.
Miałem tez jednak drążek kierowniczy środkowy tego renomowanego producenta "Autoparts" i też szybko zakończył swój żywot...
zakupiłem kiedyś do e32 drążek środkowy, według sprzedawcy drążek był niemiecki , jak przyszedł to metka była żyletką obcięte tam gdzie made in, więc wpisałem nazwę firmy w wyszukiwarkę i okazało się że to Tajwan ale cóż założyłem bo już przecież zapłacone i coś dalej mi stukało więc zacząłem poszukiwania co jeszcze stuka pojechałem do mechanika a on mówi drążek środkowy ci stuka! mówię przecież on ma tydzień! to sobie zobacz powiada, zobaczyłem Q,,, Q,,,, Q,,,, myślałem że może chociaż z rok polatam albo pół, ale tydzień? :?