Witam,
Panowie, jezeli jestescie dalej za zrutka, to prosze do mnie PW o nr mojego konta w Polsce. Wychodzi po 15 Euro / 10 osob czyli okolo 56 zl.
Konto wysle na PW a jutro/dzis wysle do sebka CD z mapa.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam,
Panowie, jezeli jestescie dalej za zrutka, to prosze do mnie PW o nr mojego konta w Polsce. Wychodzi po 15 Euro / 10 osob czyli okolo 56 zl.
Konto wysle na PW a jutro/dzis wysle do sebka CD z mapa.
Pozdrawiam
wynika z tego , że mapa już jest a mój czytnik ją wywala ... niech sprawdzi ktoś inny.
Panowie, wiec kto ma ta plyte i jak mozna sprobowac ?
Moze plyta u Ciebie Olejus nie dziala bo jest w systemie C-iQ
Arnold jest niesympatycznym gościem. Napisał na gg w sprawie mapy. Odipsałem mu , że mam i przesyłałem mu link do mapy a ten jeszcze mnie zjebał jak psa że mnie nie kuma.
I widać że mnie nie kuma skoro do gościa od 5 minut mówiłem zeby zrobił się dostępny to mu prześle ten link (bo nie mam w domu gg tylko kadu linuskowego i linki nie przechodzą dla tych którzy są "ukryci" a gość nie kumał o czym mówie.
Poprostu gość niesymaptyczny i tyle.
W koncu co sie dzieje z ta mapka? Mielismy sie skladac z greg38-iem a teraz sie okazuje ,ze macie linki do mapy :shock:
Witajcie,
mam caly zestaw (10 CD´s) TELEATLAS (East Europe 2007-2 jest firmy NAVTEQ) na MK1 - MK4, razem z Polska, ktora ma wieksze pokrycie na Polske.
http://www.navshop.com/de/category/n...yton-de/18/0/0
Reszta na PW..... oraz rowniez Blaupunkt DX 2007/2008 (EU i Polska) na VW, Audi.... oraz Peugeot 407 na system RT3 Polska, Czechy...
Pozdrowionka
Panowie z tego co ja doświadczyłem to MK1 i MK2 mają problemy z kopiami tych map. Ja poprzednio miałem E39 z 2001r i MK3. Zakupiłem oryginalną mapę 2006-2 i nie miałem z nią problemów ani z jej kopią. Zrobiłem kopie kumplowi do MK1 i nie chodziła a oryginał był widoczny. Widze że znacie Sebasta z bmw-klub.pl , on właśnie zna ten problem i ma lek na to.
Ja bym też reflektował na najnowszą mapkę jeśli byłaby taka możliwość. Chętnie bym ją odebrał osobiście na zlocie :-D
Tiger nie będzie problemu jak podjedziesz ... każdy z nas ma już 2007-2 i jest znacznie lepsza.
nie kazdy,ja na przyklad nie mam.... :cry: