W torcie go podeślemy ;DCytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Wersja do druku
W torcie go podeślemy ;DCytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Wygląda, że sprawa była błahostką a nasz kolega nie ma teraz odwagi się przyznać. I po co było tyle dywagacji na ten temat, trzeba było od razu pojechać i wyjaśnić, do odważnych świat należ, w końcu trzeba mieć trochę jaj ja się jeździ 7-ką!!!!! Pozdrawiam
Wygląda na to że kolega garuje :hah:
powiadomki on ;)
Niby garuje, ale skoro zagląda na forum (nawet dzisiaj) ..... to raczej jeszcze nie ustalił wersji co napisać ;DCytat:
Zamieszczone przez YBSA
Kolega Zdzira 850I - Krzychu za "dobrą" radę dostał "pasek", więc "Respekt +5" mu się należy. :)
Kolego co Ty gadasz - jaja mam. Co Ty myślisz, że jeździsz 7mką i jesteś kozak? Hehe, albo nim się rodzisz albo nie... . Fura nie robi z Ciebie człowieka..Cytat:
Zamieszczone przez tgracing
Poza tym, wezwanie mam na poniedziałek, więc pojadę i wyjaśnię tylko dziś musze sobie szybki zmienić na czarne. Skoro zakładałem temat to znaczy, że chciałem się poradzić czy ktoś z Was nie dostał już wezwania z takim artykułem.
Oczywiście, że napiszę o co chodziło bo po to jest forum aby dzielić się doświadczeniami i informacjami. Zakładając temat liczę na Waszą pomoc, Wy pomagając mi liczycie na moja odpowiedź PROSTE :). Odwiedzałem forum ale z telefonu dlatego też nie pisałem.
Więc czekajcie cierpliwie do poniedziałku :). Nie miałem teraz za bardzo czasu pisać na forum bo zostałem ojcem chrzestnym, była biba i jeszcze doszło parę spraw z budową nowego domu.
Pozdrawiam!
Z tego miejsca apeluję o spokój i kulturę wypowiedzi w dalszej dyskusji :cool: .
Panowie chyba wiem o co może chodzić.. zobaczcie sami:
http://www.jasnet.pl/wydarzenia/wyda...d=17265&back=1
Dziś wycztałem te info na stronie mojego miasta..
Szyby zmienione na normalne:)
Więc mogę jechać jutro bez obaw o zabranie szmat.
tja... i co powiesz?? zobaczysz fotki swojego auta na przeglądzie z czernymi foliami na przednich szybkach i zapytają jak pan dostał przegląd na to auto... ciekawe co powiesz ... :x