nieeeee :P jutro powiem mu zeby napisal na forum swoj patent bo nie chce mu odbierac chwaly hehe :)
Wersja do druku
nieeeee :P jutro powiem mu zeby napisal na forum swoj patent bo nie chce mu odbierac chwaly hehe :)
sie ma!ja mialem zawalone katy i oddalem do mechanika(legnicka 52a facet ma niesamowite pojecie)wyciol je i wspawal strumiennice.panowie moc moc i jeszcze raz moc.tyle ze przed operacja miala moze ze trzydziesci kucy.ale jezdzi sie dobrze,fajnie mruczy(nie za glosno,po prostu w sam raz).gosc powiedzial ze powinny byc katy ale jezeli ich nie bedzie to nic zlego sie nie stanie.tylko ekosystem na tym troszke ucierpi,no i przegladu na legalu nie bedzie.moge powiedziec ze jestem bardzo zadowolony z efektu koncowego.
Siema MARO - twoje auto juz w porzydku ? Zdaj mala relacje co za usterki znalazles !
szkoda gadac!oczywiscie sam chcialem naprawic i efekt to rozwalilem przeplywke,katy byly tak zawalone ze koles z naprawy powiedzial ze nie mialo auto prawa jechac,obie sondy zwalone(kabelki poprzerywane)w efekcie naprawa wyniosla mnie 1200 z czesciami.moze to i nie wiele ale styczen 2008 zdarl juz ze mnie ze trzy kola i jeszcze to mam w tym roku pecha.
najwarzniejsze jednak ze bumcia jezdzi i ma kopa jak powinna miec!!!! :D
To teraz mozesz spokojnie na spocik 09.02.2008 na Slask smigac ! Z Wroclawia bedzie cla kolumna jechac .....
a jacha ze bede!widzialem ze sie kilkanascie osob wybier.w koncu was poznam!
Nie powiem kto Ci namawial :D :DCytat:
Zamieszczone przez MARO777
noooo!namawial namawial!!! :Dmusze jeszce przy mojej pogmerac!spokojnie nie przy elektryce i silniku.takie tam uszcelka,skobelek i oczywiscie progi i zderzaki do malowania(poprawka x2).ale teraz napewno bede!!!
Moja jak odpale to tez idzie z rur taki biały dymek....mysle ze to tez katy no i jak mocno przygazuje jak wraca silnik na wolne obroty to na samym koncu jak by sie zamulał.....zamówiłem juz strumiennice takie jak Sebek......a własnie moze w Zgorzelcu bym je założyl jak juz mechanik wie o co chodzi
Jezeli mi dasz wczesniej znac kiedy przyjedziesz - to cie umowie.