Chyba na prawdę żartujesz w tych wypowiedziach :faint: Zaraz jeszcze nas oświecisz że ma technikę :shock: :hah:
Wersja do druku
Chyba na prawdę żartujesz w tych wypowiedziach :faint: Zaraz jeszcze nas oświecisz że ma technikę :shock: :hah:
Technika mierna :] ale mimo wszystko na tyle skuteczna ze dala mu zwyciestwo- to nie balet, nie liczy sie gracja i figury tylko kogo na koniec wynosza.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Odnosnie tego wywiadu- gosc ma racje! oczywscie ze takie walki amatorow to dla PL i KSW obciach ale zastanowcie sie gdyby nie bylo takich "chwytow reklamowych" to ogladalnosc polecialaby w dol wiec wplywy z reklam pomiedzy walkami/rundami bylyby kiepskie- niestety ale wszedzie idzie GLOWNIE o kase, a bez kasy to nawet marnego KSW by nie bylo.
Ile jest w PL prawdziwych kibicow MMA ktorzy sledza wszystkie walki na swiecie i bez medialnej pompy wiedza kto, gdzie, kiedy i na jakim kanale walczy... - mysle ze nie wiecej jak 200tys ludzi?? Po dorzuceniu nazwisk pajacow takich jak Najman itp + nagonka w TV, KSW oglada 5-7mln ludzi- 200 tys a 5mln to juz duza roznica z wplywow z reklam i tu niestety tylko o to chodzi... sama komercja, sport niestety w tym przypadku to rzecz drugoplanowa.
Taka jest prawdaCytat:
Zamieszczone przez BOSS
ps Oglądałem w aucie na trasie, nawet nie zdążyłem ochłodzić turbiny podczas walki Mariusza :]
dobrze, że wygrał
Hehe podstawmy Pudzianowi emeryta a ludzie to kupią.
Pozostaje mieć nadzieję że Mariusz ma na tyle zacięcia, żeby ciężkim treningiem dojść do poziomu, na którym nie musi walczyć z takimi zawodnikami i na "swoim" ringu żeby osiągnąć sukces.
Dojść do poziomu to nie rok i dwa...niestety. Jeszcze dużo musi się nauczyć...Ja też trochę ćwiczyłem(ćwiczę) i zawodnik ze mnie żaden ale na moją głowę to on idzie na "cepy".Techniki zero.Jak patrzę na swoje sparingi to do parteru zejść nie pozwolę bo wiem co to znaczyCytat:
Zamieszczone przez krazen
No jak na moją to też.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Co by nie mówić walki Extra Fight były mało widowiskowe.
Pudzian vs wieloryb - zero emocji ,
Najman vs Saleta - szkoda , że wygrał Saleta :)
I ten hymn http://www.youtube.com/watch?v=jRETQT_ncZ0 :) masakra
olejus a co Ci nie pasuje w hymnie?Wina była tylko i wyłącznie po stronie ekipy,a nie wykonawcy
mi się wydawało, że wykonawca textu zapomniał i coś zaczął zmyślać
mam chyba inne odczucia i bardziej wykonawcę winię.Cytat:
Zamieszczone przez phdream