to samo się tyczy e38 750, przegrzany silnik jest do wywalenia
Wersja do druku
to samo się tyczy e38 750, przegrzany silnik jest do wywalenia
A to nie jest jakaś urban legend z tymi pompami? Jeżdżę 760 od roku, zrobiłem
parę ładnych km, przy okazji znalazłem u siebie na wiosce jeszcze dwóch szczęśliwych
posiadaczy 760 i nikt nic nie słyszał, z tym, że pan prezes firmy produkującej okna
ma nastukane 380 tysięcy - jeździ tym od nowości. Ja mam na razie 21xxxx, ale z
motorem nic się nie dzieje. Co innego "pierdoły" :) Np 2 raz wysyłam do naprawy
zalany Logic7, wymieniłem już dwie klamki (nie działa passiv access), itp itd. Ot
bolączki 9 letniego auta...
Wtrące sie. Mówiliście o jakiejś cieknącej rurce. Jaka to rurka?
Orientujecie się czy do tych pomp paliwa o których tu i w innych postach mowa są zamienniki lub ceny aso spadły ?
Nie ma zamienników a znając życie ceny w ASO nie spadły....
W pytkę Zbysia, to trzeba zrobić i sprzedawać za połowę ceny ASO. Ciekawe czy jest możliwość zaadoptowania innej pompy... Ubolewam nad tym problemem.
Czy to chodzi o tą pompę ?
Może ktoś bardziej ogarniający to sprawdzić ?
Producent: BOSCH
Kod produktu: 0261520021
np.
http://www.iparts.pl/czesc/pompa-wtr...261520021.html
Zapewne to ta pompa tylko teraz zrób x2 ;) Jedyna opcja kupić tanio e65/66 z padnięta pompą i na dzień dobry wpakować 10 tys w nowe i spokój ;)
I co zatkało kakao ?:) Kiedyś była mowa o 25K za dwie, zoodiac wspominał o 3k euro jedna czyli 6k euro dwie, zatem jednak staniały i to dwukrotnie :)
No staniały ale i tak ponad 10 tysi za dwie pompy to kosmos!!!!! Jednak trzeba powiedzieć że 760 to Bunia z Kosmosu....
jakby nie te pompy pasowałby mi ten silnik do e-32 za jakiś czas ale cena tego ustrojstwa poraża może i staniało ale i tak tanie nie jest