Dobre, dobre, a już w połowie chciałem zapytać co ten teledysk ma wspólnego z tematem ;(
Wersja do druku
Dobre, dobre, a już w połowie chciałem zapytać co ten teledysk ma wspólnego z tematem ;(
przy podejsciu Qbka to mysle ze nikt nie powinien wychodzic z domu a i z lozka wlasciwie bo na ulicy moze nas zabic cegla spadajaca z budynku lub mozna w lazience sie poslizgnac i zalatwic glowa o wanne... Nie mozna zakladac ze wsiadajac do auta stanie sie od razu to najgorsze... bo w koncu na tym swiecie mozna zycie stracic w kazdej chwili z najbardziej blachego powodu..? co z dziecmi, zonami, jak zginiecie spadajac ze schodow? mozna tak bez konca wiec faktycznie zamknijmy temat...
Cytat:
Zamieszczone przez Pablo_gl
Mark Twain powiedział: sa klamstwa, cholerne klamstwa i statystyka.
1.Palenie rzucilem 3.5 roku temu (2 paczuszki minimum) i teraz mi brakuje tchu jak ktos kolo mnie pali wiec odchodze na bok (a poza tym dalej ciagnie do papieroska).
2. Pasy raz mi dupe uratowaly i dzieki nim nie wjechalem do sklepu przez witryne, tak ze jestem za (ale po wejsciu przepisow ze w ciezarowych tez musza byc zapiete, faktycznie ostro mnie wkurzaly i raczej przyczynialy sie do dekoncentracji)
3. Ktos wspomnial o zakazie rozmowy przez CB, w hiszpani jest to traktowane jak rozmowa przez telefon (3 pkt. i 90 €, co gorsza punktow jest 12 i licza w dol, a do tego wracaja maksymalnie 3 punkty po dwoch latach bez przewinien)
4. Swiatla caly dzien w polskich warunkach to wedlug mnie przesada, a zdrowy rozsadek mowi ze jak ja zle widze innych to i mnie oni zle widza, wiec wtedy je zapalam (rowniez wschod i zachod slonca.
Cytat:
Zamieszczone przez Qbek
Masakra, ale na hiszpanow nie dziala. Tu jest wolna amerykanka na drodze. np. rondo za....ste trzy pasu ruchuprzejezdzaja tak wjaz do srodka ronda i na zewnatrz, oczywiscie "maja pierwszenstwo" bo sa na rondzie kiedys goscia wyprzedzalem po zewnetrznej chcialem skrecic w lewo, ale musialem zjechac na wyjazd w prosto, bo jechal na moje drzwi. Jak sie go spytalem co robi to powiedzial ze jechalem za szybko, a to ze on zjezdza ze srodka (3 PASY) to nie wazne. Nie podam markin prowadzonego przez niego wozu, bo powiecie ze mam awersje do marki.
Gwiazdor jeden ;D
Widzę Gregor że odpoczywasz w kraju... może jakiś mini spocik 7-er ???
A takich pajaców i u nas nie brakuje wystarczy trochę pojeździć.
W Niemczech jak byłem ostatnio na małym rondzie (jeden pas) musiałem się zatrzymać bo walił pacan prosto na mnie... nic nie zwolnił dopiero jak zacząłem trąbić i walić mu w czoło, zreflektował się i zaczął błagalnie przepraszać :D ...
Co kraj to obyczaj ... :D