A ja próbowałem i krotka 7er z 4,4 na vanosach chodzi pieknie bokami.:)
Wersja do druku
A ja próbowałem i krotka 7er z 4,4 na vanosach chodzi pieknie bokami.:)
Kangoo25, pali laka zawsze jak go widzę na światłach na rondzie wszędzie gdzie się da !!! ty oszuście jesteś jak ja, jak nie umiesz to popsujesz hahahah
Ja próbowałem kiedyś ale nie w miejscy tylko na rondzie i 7er nie jest do tego jeździ w kółko , i pali jedną stroną, że nic nie widać a opony to po minucie były by całkiem łyse. Do takich zabaw polecam e36 325 lub więcej coupe ze szperą w manualu. To się kręci w miejscu jak szalone a nie jeździ w kółko. 7er to można czasem gdzieś na jakimś placyku na śniegu się pobawić bo i skrzynia nie cierpi i nie trzeba piłować na obrotach , tylko na lajcie takie 4.0 ma z 300 nm przy 2000 obr. to dosłownie bez gazu się będzie kręciło.
ja jedyne co robiłem 7meczką to po placyku na śniegu się ślizgałem..
Potwierdzam ;)Cytat:
Ja pare razy spróbowałem przypalic gume i nie ma problemu daptasz lekko hamulec lewa noga, dajesz gaz prawa,
Ładna dyskusja :) niektórzy się pobili pulusiami hehe
Ja uwielbiam zabawy autem po to mają tylny napęd, niestety 7er nie nadaje się do tego, jest za duże i za ciężkie. Spalić laczka... spali bez problemu, moje najsłabsze 3.0d robi to z przyjemnością, może nie na asfalcie ale nie zmuszałem mojej niuni do tego (na bank da radę).
Najfajniejsza zabawa jest na śniegu na parkingach pod marketami o 24 ;D
Jeżeli ktoś ma nieodpartą pokusę się pobawić polecam odpowiedni grunt (śnieg, mokra kostka, łąka czy żwirowy plac) można wtedy i zaspokoić swoje żądze, wyżyć się przy czym nie zrobi się krzywdy naszym maleństwom.
A przy takich zabawach najbardziej cierpią jednak tuleje, te najszybciej polecą.
jak Ci zwir poobija lakier to szybko zmienisz zdanieCytat:
Zamieszczone przez coboss
nie zapominaj o automatycznej skrzyni biegow, ona nie lubi takich zabaw i jest sporo drozsza od tuleiCytat:
Coboss ktore tuleje ucierpia??? :shock:Cytat:
pływające w tylnej osi - to chyba logiczne ?Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Mi wygladaja na bardziej logiczne wieksze obciazenia tych tulei przy szybkiej jezdzie po zakretach jak przy kreceniu kolek na mokrym lub osniezonym placu :]Cytat:
Zamieszczone przez Neuf