a myślisz, że Mariusz tak wolno biega? ;)Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Wersja do druku
a myślisz, że Mariusz tak wolno biega? ;)Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Może nie wolno ale pytanie jak długo?No aż ciekaw jestem...
Kurna już się doczekać nie mogę, zaczynam się powoli niecierpliwić hehe :) Ostatnio gdy walczył z Najmanem towarzyszyły mi tak silne emocje że narobiłem siniaków na nodze Żonki buehehehe! Oczywiście byłem w ferworze walki i zorientowałem się co zrobiłem dopiero po fakcie. Dzisiejszą walkę już będę oglądał sam i będę nawalał w łóżko wspomagając uderzenia Mariusza :)))
------------
Boisz sie żony. Napewno bedzie chciala sie zemścić. Wiec trzymamy wszyscy kciuki za Mariusza.Cytat:
Zamieszczone przez Individual23
Ja czekam aż wkońcu dadzą kogoś konkretnego Mariuszowi do ringu. Co to jest? Najpierw pajac Najman który niczym nie zasłynął w sportach walki a teraz?! 8/ Wszystko pod publike żeby ciemna masa mogła się podniecać jaki to on nie jest zaj...sty. Kumite to nie przenoszenie worków. Worek nie odda a doświadczony zawodnik potrafi. Licze że wkońcu ktoś wpier..... spuści temu celebrycie i zrozumie na czym to tak naprawde polega. Zawsze pozostaje mu dalej "śpiewanie" disco polo <hahaha> On to jest raczej jak cały ten polski showbiznes i gwiazdy co grają pod każdy kotlet byle by d...e sprzedać. Idealny do koła gospodyń wiejskich- Śpiewa, tańczy, recytuje, daje d..y i gotuje <hahaha> Taka moja opinia
Wielki szacunek dla Mameda Khalidova
Dla Pudziana szacuneczek. Ustawił się facet, nikt z wielkich mu nie pomagał. Siły też nie dostał w prezencie, tylko sam wytyrał.
Generalnie nie znam człowieka. Byłem tylko kilka razy w tej samej siłowni i pogadałem parę minut.
Pudzian raczej się nie opier****a, a skoro tak, to stać go na trenerów od MMA i sparingi. A że jest rozciągnięty, to za worek nie robi na tych sparingach. Jestem zdania, że coś tam generalnie zakaszle w tej walce.
Stano :pada:
No Panowie już niedługo. Ja tam już piwko otwieram :>.
Ja już czwarte otworzyłem ;D