Dokładnie. Różnica we wtyczkach jakaś ?
Wersja do druku
Dokładnie. Różnica we wtyczkach jakaś ?
Raczej nie...brak mi przedlifta zeby porownać. Zeby byl vin przedlifta z grzanymi tylkami tylnymi to mozna po numerze sprawdzić czy ten sam albo czy zastepuje jeden drugi.
Podejrzewam że wiązka inna.
Watpie. Zalezy co chcesz robić? Masz u siebie grzana kanape?? Niech czlowiek Ci wysle numer przelacznika i tyle. A jak chcesz dokladac to i tak bedzie zabawa z kablami. Mozna tez przelozyc maty ze swojej starej kanapy z instalacja. Jest kilka opcji.
Nie mam grzanej tylniej . Chce dołożyć. Twierdzi, że polift. Myślałem, że przełączniki będą takie jak w polifcie z przodu.
To tak czy inaczej zabawy troche bedzie ;)
Opiszesz dokładniej ? Będę miał wiązkę itp.
Moze ktoś inny Ci pomoze bo ja sie w dokladki/przerobki instalacji nie bawie ;)
Po wds myśle ze dojdę
Panowie, czy ktoś posiada potwierdzone info, aby w e65/66 występowała skrętna tylna oś, taka jak w F01?
Wg mnie nie było ani w e65 ani e66 a skąd takie pytanie?
Panowie czy coś się zmieniło w sprawie sond lambda do silnika m54tu ? Tylko ori lub vdo ?
Wiem wiem. Chodziło mi o to czy brać ori tylko czy np delphi tez będzie dobrze współpracować ze sterownikiem.
No to moja kolej:
Czy taki zestaw BT (LINK) jest jakkolwiek kompatybilny z BM53 '00 bez telefonu czy nie zawracać sobie tym głowy?
Hejka. Zasłyszane info mówi ze zamiast modułu tel wpinalo się moduł BT. Natomiast jeżeli nie masz fabrycznie tel to chyba trzeba by cała wiązkę ciągnąć.
Witam, rzecz dotyczy e39 540i. Gość wg realoem miał zawieszenie z przodu EDC. Kupił auto z tzw gwintem. Chcemy założyć zwykłe amory, wszystko będzie pasowało jak w normalnym zawieszeniu ?
Ekspertem nie jestem, ale amory EDC różnią się chyba tylko konstrukcją wewnętrzną, więc wszelkie otwory itp powinny być takie same. Na wszelki wypadek porównajcie nr górnej poduszki amortyzatora czy były takie same, bo jeśli już jakiejś różnicy szukać to właśnie tam.
Wiecie co może się dziać z roletą tylnej szyby jeśli wysuwa się do połowy albo 1/3 wysokości szyby i zatrzymuje się? W tamtym sezonie działała normalnie, przez zimę jej nie używałem a teraz przyszły słoneczne dni chciałem ją rozłożyć i zonk bo się nie da. Dodam że jeśli wcisne przycisk i pomogę jej się rozłożyć to idzie bez problemu i później się składa.
Walnij pięścią w półkę, miałem tak w E39, zapiekła się chyba od słońca. Raz rozbierałem i zruszylem ręcznie, a raz walnąłem pięścią w półkę i zadziałało. Sposób tani, więc warto spróbować :)
To nie kwestia uderzania w półkę, tylko przesmarowania prowadnic.
Dzięki za podpowiedzi. Przywalenie w półkę nic by nie dało, obadałem sprawę i w prowadnicach nie ma smaru prawie w ogóle, jak jej pomogę rozwinąć się do samego końca to sama się złożyć nie może bo lewe ramię ją trzyma i muszę go trochę złożyć żeby poszła w dół. Prócz tej górnej części gdzie te ramiona rozkładają roletę coś jeszcze muszę nasmarować? I tak muszę ją wymontować bo dostęp do tego miejsca jest ciężki i wolę mieć to na stole to przy okazji nasmaruje inne miejsca które trzeba i do których nie ma dostępu jak jest w aucie.
Witam Panstwa mam pytanie odnosnie pompy wspomagania , poszukuje do e 38 . 2.8 . pasuje od innych silnikow albo modeli ?
Prawdopodobnie nie mam nivo :) Dziekuje za pomoc , pozdrawiam
Dzieki :) pozdrawiam
Mordeczki umarł mi telefon, tak z dnia na dzień, wsiadłem i jak zawsze odpalał się przy przekręceniu stacyjki tak pewnego razu nie wstał, przepatrzone bezpieczniki pod maską i w bagażniku, wtyczki w podłokietniku i przy centralce w bagażniku też, słuchawki z dwóch innych aut też nie działają więc samą słuchawke wykluczyłem. Gdzie jeszcze mogę szukać?
Jakie napięcia powinny być na pinach krokowca M62B35? Czy da się to zmierzyć zwykłym miernikiem?
Jak mogę sprawdzić krokowca?
Panowie macie jakies instrukcje jak wymienic pompe wspomagania w 728 najlepiej od gory bo chce to zrobic sam w garazu , juz wiele razy mi pomogliscie :)
Na zwykłym mierniku kolejno mam 6V, 12V, 8V, są trzy piny. Mierzone na pracującym silniku.
Czy to wartości prawidłowe?
Z vin S629Car Telephone (GSM) W Card Reader, Front
Na wyświetlaczu dwa rzędy znaków. Zdjęcie poniżej.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a011b8ab6c.jpg
Witam moze ktos mial podobny problem lub wie z ktorej strony go ugryzc, wymienialem pompe wspomagania w 728 .pompa uzywana . po wymianie i odpowietrzaniu caly czas pieni sie plyn i pompa glosno chodzi , wyciagnalem ja i wsadzilem z powrotem swoja stara pompe i mam identyczny problem plyn sie pieni i pompa buczy gdzies jest nie szczelnosc od czego zaczac? mial ktos podobny problem ? dodam ze przed wymiana nie bylo nigdy problemu z pieniacym sie plynem i mocno halasujaca pompa
Masz nieszczelność na którymś przewodzie, szukaj wycieku.
albo źle odpowietrzony układ lub zbyt mały poziom płynu