MCdziubek ja Ci proponuję kup se to E65 ale E38 nie sprzedawaj. Pojeździsz trochę i sam stwierdzisz- całe szczęście, że nie sprzedałeś E38 i dalej masz swój kochany porządny wóz a E65 sprzedasz i będziesz znów zadowolony.
Wersja do druku
miro jak piszesz takie brednie to mnie muli.Ja moje e65 nie zamienił bym na e38.A miałem i też byłem zadowolony z e38 740i.To inna epoka aut i nie każdy do tego drósł wiekowo i finansowo,bez urazy.to takie moje zdanie.
Zgadzam sie z Tobą Jaro. Zapomniałeś jeszcze dodać ,że trzeba być silnym na tyle psychicznie aby patrzeć na tą porażkę BMW.
Koniec kropka. Już więcej w tym temacie nie napiszę. Szkoda mojego czasu. Jak macie klapki na oczach to wasza sprawa. Dla Was widocznie w życiu liczą się inne priorytety niż dla mnie.
Pozdrawiam miro
ADASIO X2 miro weź już nie pisz takich bredni...Sprzedaj swoje e65 na wagę w skupie złomu to wtedy będziesz miał czyste sumienie że nie wcisnąłeś komuś szmelcauta. Daj żyć ! E38 też miałem i byłem zadowolony, e66 mam i tez jest ok. Może kiedys wróce do e38 może kupię e32 a może F-kę jak będzie mnie stać.
Nic nie napisze! Nie prowokujcie mnie HEHE Jo je hanys to wiecie.
@Jakub nie czytaj od tyłu to nie bedziesz głupot pisał :)
Nara chłopaki ;)
Hehe, są ludzie którzy pasują tylko do traktora :) E65 to za wysokie progi.
Dobra koniec przepychanek.
Od tej pory tylko na temat.
Serio.
"Prośba o ocenę auta"
Tak brzmi temat.
tak czytam i czytam i chyba jednak się wstrzymam i po prostu znalazłem f 01 z 2008 roku za 18 tysięcy funtów 750 i w full wypasie ale bez xd, roczniki końcówka 2008 początek 2009 będą spadać za rok będą siedmioletnie za 3 lata też będzie auto prawie dziesięcioletnie więc nie wiem czy jest sens kupować e65 jak nie muszę zmieniać, mam na co dzień nówke mercedes e class a na wypady do polski jest e38, więc może się wstrzymam i poczekam aż spadną ceny za f 01 i kupić tak jak chcę szczególnie że 750 produkuje ponad 400 koni i 5 sekund do setki a to właśnie było celem zmiany auta na mocniejsze.
Jak cos znajdę fajnego to poddam pod ocenę i może kupię. Na pewno nie zamienię siekiery na kijek. Z e38 w tym stanie nie będę sie przesiadać na jakiegoś paździocha e65 w którego będę musiał oprócz pakietu startowego (filtry, oleje, hamulce) pół auta wymienić.
Dzięki za wkład w temat.
Bingo! Ja również dziękuję. Pozdrawiam.