[quote="chester"][quote="bruner75"][quote="chester"]Cytat:
Zamieszczone przez bruner75
Cytat:
Dzięki, ale pomyliłeś numer vin, poprosiłbym o właściwy.
Chester napisał:
Jakbym tego numeru VIN nie wbijał to za każdym razem wychodzi mi to co Ci wypisałem. Może masz przebity numer, albo sprawdź dokładnie z tabliczką znamionową i z tym co na kielichu nabite - może jest błąd w dowodzie rejestracyjnym - widziałem już takie przypadki.
No chyba, że błąd jest w programie, ale jest to ori z BMW.
Pzdr
Jestem ciekawy jakim cudem gdy wpisujesz mój numer zamienia Ci na dowolny inny. Dzisiaj sprawdzałem wpisując 7 ostatnich znaków, jest taki numer. Patrzyłem wcześniejsze numery i te późniejsze dla porównania i jest zachowana kolejność numerów. Moim zdaniem musi być błąd na stronie. Numer na kielichu, tabliczce i dowodzie się zgadza, numer silnika też. Wcześniej (przed zakupem) sprawdzałem wpisując 7 ostatnich znaków i też wszystko się zgadzało, ale było za mało danych. Mnie zainteresowało to że nie mam skórzanych foteli, a boczki w drzwiach mają skórę (nie widziałem takiego zestawienia stąd moja ciekawość). Być może wymieniane były fotele lub boczki, mi to nie przeszkadza ale chciałbym wiedzieć co było wymieniane (jeżeli było). Z Twojego rozkodowania nie zgadza się kolor (ja mam zielony i z naklejką też się zgadza, a tam jest niebieski), regulacja foteli, oraz to że są skórzane (jeżeli dobrze odczytałem), no ale to nie jest mój numer. Wcześniej byłem u znajomego lakiernika i jak by samochód był cały malowany to na pewno bym o tym wiedział (a zna się koleś na rzeczy). Więc nie sądzę że mam przebijane numery. Ale skontaktuje się jeszcze z serwisem. Dzięki za zainteresowanie.