No bo pewnie jest blisko komin i to cieńki:laugh:domyslam sie które to:dance:
A wracając do tematu, Miro ma rację co do tej jakości .
Wersja do druku
Temat wątku brzmi - PROŚBA O OCENĘ SAMOCHODU
i oceniamy auta z linków a nie piszemy że e65 ma jakość słabą albo że plastik obłazi
Tak jak pisałem miro - sprzedaj e65 na złom bo przecież tak ja oceniasz i kup e38 - i będziesz zadowolony
Najwięcej w temacie mówią Ci co w życiu e65 nie mieli :rant: taka polska natura - w tym kraju każdy zna się na polityce,piłce nożnej i na BMW e65 :laugh::laugh::laugh:
Więc posłuchajmy tych wypocin Panów co w życiu nie mieli e65 a najwięcej maja do powiedzenia
Miro można wiedzieć jakie masz awarie w swoim e65? Bo z tego co pamiętam jak je kupiłeś to byłeś mega zadowolony. Cos powaznego sie z jim dzieje? Ja z moim oprocz tupowej awarii uszczelniaczy v8 benzyna to nie miałem problemów. 2 lata udanej jazdy zaliczyłem.
Obiektywnie mówiąc e65 nie było tandetnym autem. Przynajmniej ja tego nie zauważyłem.
Jestem prawie pewny, że e38 które teraz byś kupił zaraz by się zaczęło sypać. Nie chce tu ślepo bronić e65 ale najeżdżać na ten model też nie dam bo jeździłem nim sporo i to jest dobre auto.
Nie mam a może nie miałem żadnych awarii. Chodzi mi o to ,że ten model jest przereklamowany.
MC1 jak chcesz wiedzieć gdzie są gówniane plastiki które widać na dzien dobry to poproś Adasio to Ci powie bo on dobrze wie o czym ja mówię. (mnie sie już nie chce tego przerabiać)
Autko sprzedałem. Nowy nabywca bardzo zadowolony i całe szczęście że znający temat BMW Sam od siebie nawet powiedział ,że e65 z jakością do e38 ma daleko ale no niestety w tym kierunku ten świat idzie.(niestety) Szukał auta prawie trzy miesiące,oglądał około dwadziescia sztuk i jak zobaczył moją decyzja była jedna. Jak przyjechał to powiedział :Jest najładniejsza i najbardziej zadbana ze wszystkich które widziałem. Po jeździe próbnej powiedział jedno zdanie. Bajka - piszemy umowę.
Cieszę sie ,że kupił to człowiek taki jak on,który miał kilka modeli BMW w tym i e32 i dwie szt. e38. Baaa z zawodu mechanik samochodowy ,więc to też o czymś świadczy. Czyż nie?
Ja wiadomo ,że e38 juz nie kupię. Miałem dwie sztuki w tym jedną idealną,wzorową (jest na forum) i wiem ,że takiej juz nie kupię. Może kiedyś kolekcjonersko tak jak niektórzy kupują teraz e32.
Pozdrawiam wszystkich i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. Pisałem o tym bo to było moje zdanie na temat jakości e65 a ja osobiscie zawiodłem się właśnie na tym. Jestem maniakiem,pedantem i mega estetą dlatego mnie takie rzeczy bolą. Szukam auta z charakterem,z tym czymś które miało e38 a brakło w e65.
Moim wielkim marzeniem jest jeszcze BMW 850 lub 840. Mam nadzieję ,że na tym aucie sie nie zawiodę. Niestety potrzebuje auta na co dzien ale kiedyś przyjdzie taki dzień ,że na co dzień chyba kupie skodę albo vw ,a E31 będzie moją perełką za którą niestety zapłacę tyle co za dwuletnie F01 ale wiem,że to bedzie auto z jakością,charakterem i duszą .
Pozdrowionka i szerokości!
To jak bedziesz miał cos na oku to zrób temat w dziale allegro.
Ja tam nie wiem bo nie mam e65 i nie zamierzam, ale o jakosci wnętrza to jest masa wątków na różnych forach. Na naszym tez już nawet wymieniają elementy , które w e39 po 500.000 są w dobrym stanie, więc.....Mnie jak wsiadłem uderzyła zdrapująca się farbka srebrna z elementów plastikowych, cos jak w tanich obudowach telefonów, może to już poprawiono, ale temat jest o kupnie przedliftowego więc jak handlarz nie wymienił to raczej bedzie można zaobserwowac....
http://7er.pl/showthread.php/26493-e...czy-raczej-nie
A ja dodam od siebie Pies boso wszędzie chodzi, cudze chwalicie swego nie znacie. Jeśli komuś się nie podoba to niech odda w dobre ręce i tyle.
Po za tym gdybym był moderatorem dawno bym uciął ten wątek.