Zdecydowanie ładniejszy. Ja ten pierwszy bym na pewno odpuścił.
Wersja do druku
No ale ten drugi mial wymienioną skrzynie biegów na nową przy 94000. Chyba nie ma co sie bać?
Szczerze???? Pewnie zaraz na mnie siądą ale przy modelu E65 trzeba się bać wszystkiego. Jak go kupisz to tak będziesz miał (codzienna niepewność)
Ja zrobiłem ten błąd który Ty chcesz popełnić tzn sprzedałem przepiękne ,takie ,naj,naj ,naj E38 i żałuję do dziś bo takiego egzemplarza to ze świeczką szukać a E65 to już nie to samo.
To sztuczne auto,całkowicie bezduszne,nie to co e38 . I tak mnie nie zrozumiesz do puki sam tego nie przeżyjesz. Ja bynajmniej mimo tego ze kupiłem igiełkę (naprawdę) jestem zawiedziony tym modelem. Tani plastik i marna jakość. Dla mnie koniec kropka.
A to Ty to auto po omacku na ślepo kupowałeś? :biggrin1: Że nie widziałeś jakie jest? i teraz masz takie wielkie pretensje?To sprzedaj ja na graty za 20 tys zł - przecież marna jakość itd, na pewno się ktoś znajdzie :biggrin1: skoro taki szrot i złom te e65 to po co się masz tyle męczyć???
i kup sobie e38 :thumb:
Wszyscy będą zadowoleni i przestaniesz pisać takie pierdoły jak wyżej bo serio chyba przesadzasz z "białym" - zmień dilera
ADASIO, a Ty sprzedajesz swoje czy jak? :cool:
Ostatnio jak pamiętam, to sprzedawałeś, więc widzę, że się pozamieniało :)
Kaj tam, już tylko jeden komin został w twojej okolicy ;)
Miro może kupiłeś wersję afrykańską z tanim plastikiem i marną jakością. Ja u siebie nie zauważam takich rzeczy......Aha gdzie jest tani plastik i marna jakość w tej twojej "igle" powiedz to ja poszukam u siebie.....hmmm może w bagażniku jutro sprawdzę hehe
Nie ośmieszaj się!!! Zachowujesz się jak byś w życiu nie widział nic innego ,tylko E65.A jezeli mam się do Ciebie do czepić to kup sobie najpierw auto a nie traktor czy kombajn bo czyż nie one mają klekota pod maską??? Dla mnie na pewno nie prawdziwe BMW więc Twoje uwagi są zbędne.
Wracając do tematu.To jest naprawdę fajne auto,tylko trzeba zaakceptować pewne rzeczy które po prostu w.g. mnie przynoszą wstyd BMW,tyle że BMW ma to gdzieś.
Adasio do Ciebie: Moja jest naprawdę igiełką,tylko że ja za nim ją kupiłem to byłem taki podekscytowany całym tym autem,tzn tym modelem ,czyli ogólnie E65 ,a jak ją kupiłem, podotykałem,przyjżałem się każdemu detalowi to nie mogłem uwierzyć ,że to jest flagowa limuzyna takiego koncernu jak BMW. Dla mnie może mieć znaczek OPLA.
Wy jak chcecie to się możecie tym wszystkim dalej podniecać. Ja juz na ten temat nic nie napiszę. Dziwię się tylko bo spędziłem tu dużo czasu na tym forum,i jest tu naprawdę masa ludzi którzy piszą jakie to u nich wszystko super,jakie ech ,jakie ach ,a jak sie poczyta ich posty to co chwila jakiś problem,a co najgorsze to co niektórzy mają to w dupie i tłumaczą to tym ,żę to jest nadgorliwe auto co o każdej usterce informuje i jak by się mieli wszystkim przejmować to by osiwieli. HEHE Nie no litości panowie. ,Proszę Was!
Panowie, rozluźniając atmosferę powiem, że tutaj na forum jest tylko jedno E65 igła i mega full wypas, które się nie psuje :-)