O i w tym przedlifcie są ORI monitorki z tyłu :D :D
Wersja do druku
O i w tym przedlifcie są ORI monitorki z tyłu :D :D
To że proponują coś w ASO nie znaczy że to zaraz ori produkt BMW. Mnie też proponowali monitorki na tył fotele jednak na uchwytach a nie jak te w aucie które są w całych panelach. Dobrze że się nie skusiłem bo dzieciaki i tak wolą grać ( trzymanie w rękach) niż coś oglądać.
Mcdziubek powiem Ci że przedlift mi się nie podoba (panowie nie obrażajcie się na mnie za opinię) ale ten z linku jest fajny nawet bardzo fajny...Ale tak jak piszesz jeżeli nie masz ciśnienia na zakup to poczekaj i kup polifta z takim wyposażeniem jak ma ten przedlift i będzie bajka!!!
Nikomu nic do tego czy się tobie podoba czy nie, to temu który kupuje ma się podobać :) Z doświadczenia jednak wiem, że oczy to zły doradca :D
Ja szukałem ponad 6 miesięcy 745i i poddałem się ładnej 740D i nie żałuję:)
No dziękuje za wkład w temat. Zasada jedna. Jeżeli long czy to po czy przed lift to musi mieć komforty z tyłu. Jesli nie ma to biore short ale z komfortem z przodu. Ewentualnie te fotele sportowe ale ja mam teraz komfortowe fotele w e38 i z tego rezygnować nie będę w nowszym modelu.
Cena bardzo kusi bo tylko 2600 za 2003.
Problemy to dojechany fotel kierowcy oraz problem ze wzmacniaczem oraz czeka go serwis.
Ten o tu.
http://www.autotrader.co.uk/classifi...15sy?logcode=p
Może warto po taniości??
Ja pitole cena jak za e38 w kiepskim stanie
Problem to dopiero będzie po zakupie, bo dojechany fotel to nie problem, problem to prawdziwy przebieg tego auta.
Osobiście bym zerknął co i jak :)
To auto nawet na części warto kupić