Dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję, że auto będzie ze mną jeszcze długo. Oby bezawaryjnie! Chociaż w tym wieku można już wybaczać potencjalne awarie i konieczność częstszego serwisu.
Wersja do druku
Dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję, że auto będzie ze mną jeszcze długo. Oby bezawaryjnie! Chociaż w tym wieku można już wybaczać potencjalne awarie i konieczność częstszego serwisu.
Pozwolę sobie podbić temat tym o to świeżym znaleziskiem :)
https://www.youtube.com/watch?v=mHfXtnt7eOg
A damned od razu skojarzył samochód i mogłem trafić na ten wątek :)
Rzeczywiście, redaktor Zbigniew poprosił o udostępnienie auta, co z radością uczyniłem ;)
Zawsze chętnie oglądam Twoje e32 ale nie da się tego człowieka słuchać, poziom wiedzy... zero
Fajny materiał, piękne auto..
Eeee..... Smerfik..... ale Wazzup'a to Ty szanuj :D
Tutaj ani nic nowego nie powiedział ani nie był śmieszny. Jak by to byla pierwsza lepsza e32 a nie Kuby to też bym nie dal rady do końca. Ciekawe czy w tym paskudniku warszawskim jest jego foto i ciuchow w które się ubiera:witless:
Rozumiem, że w przypadku kiedy odpowiedź jest twierdząca to kupujesz tę pozycję literacką w ciemno? Fetyszysta:dance:
Ten gość opowiada o autach na swój specyficzny sposób. Nieważne czy ma na tapecie żuka czy e32.
Jego widownia to nie tylko wyznawcy bmw i m.in. dla takich popełnia te filmy.
Użytkowników tego forum (mających e32) ciężko zaskoczyć czymś nowym w kwestii e32.