No wiec właśnie. Wszystko zależy od tego jak Ci się trafi. Nie wykluczone nawet ,że miałeś podróbki .
Textara w takim razie zapodaj jak chłopaki powyżej.
Wersja do druku
No wiec właśnie. Wszystko zależy od tego jak Ci się trafi. Nie wykluczone nawet ,że miałeś podróbki .
Textara w takim razie zapodaj jak chłopaki powyżej.
A ja właśnie znalazłem skąd mi mrowiło po kierownicy. Dzisiaj dopompowałem do 2,6 przód i 2,9 tył. Wcześniej było 2,0 i 2,5. Różnica w komforcie ogromna - teraz jest znacznie bardziej twardo. Niemniej jednak mrowienie znikło. Jak pojadę gdzieś autostradą, to dam znać, czy się poprawiło.
Co do tarcz, to miro znowu powiedział magiczne stwierdzenie:
Niemniej jednak Zimmermann już nie kupię i nie chodzi o Lewiana, lecz o to, że się zawiodłem na tej tarczy. Kolega mnie wcześniej przestrzegał, ale nie słuchałem.
Aldi, Textar mamy już sprawdzony z Coldmami, więc teraz wypróbuj Jurid albo EBC. Ponoć jest to klasa wyżej od Textara, a EBC to w ogóle wręcz bardziej sportowa tarcza. Bynajmniej na forum Audi bardzo ją chwalą, twierdząc, że to najlepszy wybór. Cena tylko przeraża - 1000zł za podstawę do naszego auta, 1600zł za jakieś lepsiejsze.
Zinermana to ja też już nie kupie,bo zawsze z nimi miałem coś nie halo
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Janku Ty jezdzisz jak Sebastian Vettel więc się nie dziw ,że wszystkie po kolei kasujesz :rofl:
jak się mocno jeździ jak pisałem Zimmerman Formula Z a dlaczego bo to tarcze pływające i to załatwia głównie temat gięcia
Ale ja nie jeżdże jakoś megamocno - powiem więcej, jak docierałem tarcze to wręcz jak starszy Pan:)
Ale hamujesz mega mocno. :) Żartuję ...Po prostu miałeś pecha albo na aledrogo kupujesz i tak to potem wygląda.
Z takimi opiniami na temat EBC też się spotkałem, więc wziąłem połowę tańszego Textar'a. Z tym Zimmemannem Formula Z to też nie wiadomo... Musiałoby kilku z nas je sprawdzić i rzetelnie ocenić.
By the way, kumpel pisał do BMW z zapytaniem co jest w pudełku:
- klocki: Jurid albo Textar
- tarcze: SHW