-
No proszę, nie było mnie parę dni, a tu dwie strony postów :-) Panowie jak to jest...po spocie tylu nagle chętnych a przed spotem cisza ? :-( Maciek - jak nasze plany wyjdą będzie zarąbiście... a wierzę, że wyjdą :-) Na razie wiedzą o nich stali bywalcy warszawskich spotów 7er. Co by nie mówić, udało zebrać się nam zgraną ekipę... nowi ludzie powoli dołączają do nas i tak trzeba trzymać... Koledzy z Wawy i okolic i wszyscy, którzy będą przejazdem w Wawie lub specjalnie chce im się zasuwać kawałek drogi - zapraszamy na spot w marcu.
-
O tak Yaro....musi być lepiej...... Myślę że im bliżej wiosny frekwencja będzie rosła :-)
-
Marzec za pasem może czas ustalić datę i miejsca marcowego spota w Warszawie, pewnie będzie kilku nowych posiadaczy 7er.
-
23 marca może? ;)
jedyny termin w jakim moge być we stolycy;(
weźcie pod uwage ten termin misiaczki, jak wyjdzie to wyjdzie jak nie to bede musial jakoś dać se rade ;D
-
Co tu dużo mówić niedziela jest o wiele bardziej ludzkim terminem na spota zwłaszcza że soli nie ma już na drogach :-)
-
Może coś wcześniej niż 23 marca.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
-
Sorki za OT ale może ktoś się jutro wybiera ?
https://www.facebook.com/YoungtimerWarsaw
Można by jakoś na kilka 7-er się pojawić.
-
Na YT może podjadę jak będę miał dzień wolny.
Co do spota w marcu. Ja byłbym standardowo za terminem w środku miesiąca czyli np. 12 marca (środa).
Weźmy pod uwagę też to, że lada chwila zrobi się ciepło to będziemy organizować spoty co 2 tys - na chwile obecną przy chłodniejszych warunkach spotykamy się raz w miesiącu.
-
Wydaje mi się ze 12 marca jest odpowiednia data, tylko trzeba ustalić miejsce. Może jakieś propozycje?
-
Ok koledzy to jako stały bywalec Naszych Spotów pozwolę sobie coś zaproponować. Co myślicie o czwartku 13.02.2014r godz 20.00 Stadion Narodowy....? Już pokrótce tłumaczę dlaczego czwartek a nie środa. Wiem że nie każdy lubi ale ja akurat bardzo lubię oglądać mecze szczególnie jeżeli jest to piłka na najwyższym poziomie a środy to dni meczowe ligi mistrzów i nie ukrywam że chciałbym w środę obejrzeć meczyk a z Wami spotkać się z przyjemnością w czwartek. Wypowiedzcie się co myślicie, mam nadzieję że czwartkowy termin będzie Wam pasował no chyba że ktoś ma jakieś inne propozycje....będziemy negocjować ;-)