-
A czy ktoś wie jak zakodować sobie badz ustawić bez podłączenia kabla aby fotel po wsadzeniu kluczyka się napompował a po wyjęciu żeby wrócił do ustawienia neutralnego ?? Badz przy wysiadaniu zeby się kawałek odsuwał ?? Bo w s klasie można to było zrobić bez podłączania komputera
-
Mam pytanie. Może nie ten dział ale tu są mądre głowy więc wierzę ,że dostanę odpowiedź. Mianowicie ,gdzie INPA pokazuje ciśnienie oleju w motorze w E65?
Jak wiadomo nie ma w tym modelu żadnej kontrolki ani czegokolwiek. Temperaturę oleju w analogach znalazłem ale ciśnienia nie umiem znaleźć.
-
Najpierw musiałbyś mieć czujnik ciśnienia do takiego odczytu.
Czujnik ciśnienia, który masz w silniku to zwykły przełącznik reagujący na ciśnienie bodajże 0,5bar'a
-
AAaaa Czyli reakcja sterownika jest dopiero poniżej 0,5bar. Może warto dać komuś to zmierzyć ile faktycznie pompuje.
Dzięki wielkie Patryku.
-
Witam.
Dołożyłem sobie hydrauliczną klapę do e65 przed liftem. Kodowanie zrobione. Czy ktoś może podpowiedzieć mi co jeszcze muszę dopisać aby klapa zarówno otwierała się jak i zamykała po naciśnięciu przycisku na pilocie? Obecnie mogę ją tylko otworzyć a do zamknięcia muszę użyć guzika na klapie.
Pozdrawiam
-
Przytrzymaj a raczej trzymaj guzik na pilocie cały czas.
-
Powinno zamykać się po krótkim naciśnięciu. U mnie nic się nie dzieje nawet po przytrzymaniu guzika.
-
U mnie otwieranie jest po krótkim a zamykanie trzeba przycisnąć i trzymać cały czas aż do zamknięcia.
-
U mnie żeby otworzyć trzeba przytrzymać a zamknąć można tylko guzikiem na klapie.
-
Musisz w module HKl wyszukać opcje.
Da się ustawić zamykanie i otwieranie z kabiny oraz po przycisnieciu okolo sekundy zamykanie z pilota.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka