Dokładnie Jakub ,ale to ,że gość wyznacza godziny ogledzin auta ,to też trzeba uszanować a nie wyzywać go od palantów i przychlastów.
p.s Może to auto wcale ulepem nie jest.
Wersja do druku
Miro nie napisałem że jest 'ulepem' .... Chodziło mi o to że jak by miał zbyt duże parcie na sprzedaż ( szybkie pozbycie się auta bo coś tam się np. sypie) to przez tel nie było by tak jak się to odbyło ;)
No no ja Cię Jakubie doskonale zrozumiałem Dla mnie tez to na +
ujmę to w inny sposób, wielki Pan sprzedawca gdy zadzwoniłem zrobił mi wielką łaskę ze w ogóle podniósł słuchawkę, potem gdy zapytałem do ktorej sa dziś otwarci to powiedział ze do 4pm ale stoi jak wół napisane na stronie przecież ze do 5pm, potem powiedział ze to co na stronie to nieważne bo on mi mowi co innego i ze oni są bizi i ze nie ma dla mnie dzis czasu ze dopiero jutro ale to na zapisy na konkretny czas. Nie przejmuję sie tym bo facet był rude i tyle... ja mam kase on ma towar proste ja wymagam on sie dostosowuje... juz nie mam ochcoty tam jechać oglądać te 745i bo jak ma tak sie do mnie odzywać przy oględzinach auta to ja se nerwów szarpać nie będę ho mam cięty język i se nie dam.., jak ma jechac jeszcze żona ze mna to nie chce kłótni i to nie jest jakiś tam handlarz tylko normalny auto komis. Skoro jest napisane ze są otwarci od tej do tej to tak powinno być.
I myslenie "nasz klient nasz pan lub klient ma zawsze racje" to chyba nie jest tylko Polskie myślenie? Druga sprawa to taka ze ja mieszkam tu osiem lat i znam tutejsze obyczaje wiec to co on zrobił jest nie na miejscu odzywac sie do potencjalnego nabywcy w sposób jaki on sie zachował.
Powinienem byl od razu opisac cala rozmowę to by bylo wszystko jasne.
Szukam dalej.
Aaaaaaa Chyba ze tak... to niech sie ....
Koledzy czytając ten temat i obserwując dalej podtrzymuję chęć sprzedaży swojej w 100% sprawnej. Ja już kupiłem sobie nową E65 750i stąd chęć sprzedania mojej E65 745i cena będzie do dogadania piszę o tym tu na forum bo jeśli robić promocję to dla swojego grona.
Na dniach będzie nowe ogłoszenie z odpowiednią ceną i możliwością negocjacji i wstawię link do aukcji w odpowiednim dziale naszego forum
tu macie link do galerii mojego oczka w głowie imageshack.com/a/Pmwb/1 zainteresowanych proszę o kontakt
Koledzy czytając ten temat i obserwując dalej podtrzymuję chęć sprzedaży swojej w 100% sprawnej. Ja już kupiłem sobie nową E65 750i stąd chęć sprzedania mojej E65 745i cena będzie do dogadania piszę o tym tu na forum bo jeśli robić promocję to dla swojego grona.
Na dniach będzie nowe ogłoszenie z odpowiednią ceną i możliwością negocjacji i wstawię link do aukcji w odpowiednim dziale naszego forum
tu macie link do galerii mojego oczka w głowie imageshack.com/a/Pmwb/1 wystarczy wkleić w wyszukiwarkę : zainteresowanych proszę o kontakt[/QUOTE]
ps. dodam tylko że zawartość lodówki pozostaje dla nowego właściciela dla umilenia po zakupowego :)
Tedi co to za tarcza podświetlona na zegarze od prędkości??Ja mam takie coś tylko na obrotach...
Jakub to akurat tempomat był uaktywniony widocznie
Tak też myślałem ;) Dzięki!