Cytat:
Zamieszczone przez Helberstam
coboss za co ja mam przepraszac? za krotkowzrocznosc ludzi? za texty hubertusa ze wyjdzie z widlami na ulice? a niech to pochodze z innych klas spolecznych bo u mnie w domu nie ma wideł :hah:
mam przepraszac ze ktos sie zasadzil w starociach i nie bedzie go stac na nowsze auto?
jak macie e32 to pewnie mebloscianka i TV rubin w domu tez sie znajdzie
moze wy przeproscie Europe za bycie wstecznikami wrogowie postepu
a teraz liczymy
e38 2001 - norma euro3 akcyza 18,6 = 3500 pln*
e38 2001 - norma euro3 podatek eko = 1000 pln*
*usrednione dane na oko
i co sie bardziej oplaca?
i tu ciemnogrod odpowie ze znowu jest zle bo nie bedzie go stac na e32 zeby utrzymac i jezdzic - to po co inwestujesz w padake ? bo co ten wysilek w utrzymanie muzeum ? takie e32 jest warte 6000pln i to jest samochod? wiecej wydajesz na paliwo rocznie niz warte jest to auto......
Spoko ja Ciebie rozumiem. Zastąpić akcyzę podatkiem ekologicznym liczonym na tych zasadach co napisałeś ale PO&PSL NIE MYŚLĄ JAK TY. Chcą wprowadzić kolejny bubel zwany ustawą po której okaże się, że mimo iż rok temu zapłaciłeś te 3000PLN (niezły wał jak starczyło :D) a oni dzisiaj każą Ci przyjść zapłacić kolejne 1000PLN* za to że podatku ekologicznego jeszcze nie płaciłeś... A co gorsza okaże się, że w ustawie po między wyjaśnieniem jak mają się zachowywać płatnicy podatku zajmujący się importem z Japonii znajdzie się punkt bóg wie skąd, że podatek trzeba płacić co roku wraz z OC :D I nie patrz tak na mnie bo ten popier... rząd już taki syf wprowadzał! Nie patrzysz na część ustawy bo jesteś przekonany, że zupełnie Cię nie dotyczy a tu się okazuje, że wcisnęli tam punkt który ni w mordę do reszty nie pasuje a mąci w całym systemie jaki do tej pory był. Jak nie wierzysz to kiedyś pokażę Ci najnowszą ustawę o podatku akcyzowym...
A co do mojego zwracania Ci uwagi. Chodziło mi tylko o ton wypowiedzi zaczepiający innych, nie powinieneś sadzić innym tekstów, nie ważne czy mówisz coś słusznego czy nie, można to napisać inaczej to chyba że na zlotach po 2 flaszkach lubisz jak są mucki ;D ;)