Do wujka Staszka mu jeszcze trochę brakuje :P
Wersja do druku
:der: gupki :scared::bump2::bump2:
Śmiechy śmiechami ale najwazniejsze że koła się kręcą ,auto pomimo obaw chodzi jak należy.
No,i tak trzymać!
Panowie doradzcie chodzi o tylny wahacz dwuramienny lepiej wymienić cały czy wystarczy wymiana samych tulei?
Jak masz prosty i występują dobrej firmy tuleje to zmień ich.A co ci z nim sie stalo ?? One są pancerne.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ojciec kompletuje wszystko co wygląda podejrzanie,i za jakis czas powymienia,przynajmiej taki ma plan...każe mu kupić tuleje bo po kiego cały wahacz ma zmieniac...Ojciec po prostu zawzięty jest,odmy jeszcze szuka bo mu sie nie podoba taki uparty jest.
W przednich bananach zmieniłem same tuleje raz i miałem problem, zgrzytało, wywaliłem i kupiłem cały.
Ja tam nigdy takich problemów nie miałem.:noidea::wink:
:RpS_flapper::RpS_flapper::RpS_flapper::RpS_flappe r::RpS_flapper:
Pany a filtr paliwa jaki doradzicie?Filtron ,Knecht,Deckerman czy może Mann?
Tylko nie Denckerman. Knecht, Mann, Filtron - raczej w tej kolejności.
Czyli albo Filtron albo Mann?w sumie też tak myślałem różnica w cenie nie duża.Kojarzycie może czy wymiana jakies problemy może stworzyć?
Ja zakładałem Knechta. Problemów przy wymianie nie było.
Rozumiem że przewody na zasadzie szybkozłaczek się odpina i podpina?
Z tego co wiem, tam są opaski, więc to jedyna rzecz, która może być dodatkowo do wymiany.
Mi zawsze radzili Mann .
Filtr wymieniony na Manna i powiem wam że jakby aksamitniej motor pracuje....wymiana rzeczywiście dziecinnie prosta.
@niestepne Ty już nie pier..l takich głupot :bump2:bo za chwilę to wszyscy zaczną masowo filtry wymieniać :whistle::encouragement:
Oj miro miro...
Temat dotyczył porad przy zakupie auta.
Proszę wszystkie techniczne sprawy poruszać w odpowiednim dziale.
Jasne jasne a jak tamat powitalny ma 15 stron wtedy nie ma problemu ze zarowno sprawy mechaniczne,optyczne plus inne sa w jednym temacie.?????Chciałem zeby wszystkie sprawy związane z ww.autem były w jednym temacie żeby czas pokazał ile warte jest e65 za 22 tys.
Załóż bloga i możesz pisać tam o wszystkim. po tym jak ojciec kupił ten samochod temat powinien być zamkniety
Proszę zmmknac w takim razie.Z każdą duperelą bedzie trzeba zakładac nowy.
Duperele masz w "szybkie pytanie,szybka odpowiedz". w poście #139 to żarty z pogrzebu sobie zrobiles:RpS_thumbsup:
Po drugie nie pierwszy twój ojciec jest posiadaczem e65 i chyba wszystkie możliwe tematy są poruszone na forum.Najpierw użyj opcji "szukaj"