Impex nie wiem czy temat troszkę nie schodzi na psy ...kto , gdzie , kogo.... OMG
Impex nie wiem czy temat troszkę nie schodzi na psy ...kto , gdzie , kogo.... OMG
Impex mam w okolicy civica i golfa i zapewniam Cię że widział byś tylko oddalający się punkt więc po co te ''pampersy'' itp- texty na poziomie...
nie uwierze w to że po zakretach objedziesz m3, możesz mieć 1000km i tak nie dasz rady, jestem pewny że m3 e46 cie złoi na kretych drogach haha
Jakubie zdejmij krawat i koszule wyluzuj troche , nie wszystko musimy brać na serio, rozumiem ze jesteś bardzo poważną osobą ale czasem przecież można zażartować!!!!
Nie znacie mnie i moich umiejętności kierowania.... Moc auta to nie wszystko
No to kiedy ten kill panowie ? Prawda musi wyjśc na jaw :RpS_w00t: Nie trzeba sie zakładac , no chyba ,ze o racje po prostu.
@ kjwilk
jesli to "niebieskie kombi" to 5 litrowe RS6 to nie mamy o czym mówić :)
IMPEX1950 każdy chwali to co ma ale żal mi Cie z tym przestarzałym mercedesem, jakakolwiek dalsza dyskusja z Tobą ubliża mi bo nie masz kompletnie merytorycznych argumentów.
faktycznie, już się robi wesoło, już że MB jest najlepszy to wiemy, teraz już kierowca jest najlepszy dobra koniec off top :)
Rs6 4.0TFSI 2014 z pakietem ABT power S, z hamowane 704km i 895NM i najważniejsze 8 biegów :) do setki 3.4s
kjwilk nie chciałbym żebyś pomyślał że ci ubliżam no co ty ??? Dyskusja do dyskusja, elvis ma racje nie o kase bo to za grubo troszke poszedłem.... Jeśli faktycznie chcesz mi udowodnić ze sie myle i objedzie mnie kombi to sie sprawdzimy i tyle , w końcu komuś sie uda i po sprawie
to co ty do wypożyczalni idziesz zeby mi udowodnić?? nie lepiej wypożyczyć od razu bugatti?
Nie gniewaj sie na mnie!!!
ale macie problemy panowie, no szok !!! Auto jest od wygodnego poruszania się z punktu A do B ... Więc takie texty kto kogo objedzie to mówiło się w podstawówce... Niedługo to chyba nawet fujarkami będziecie się chwalić i przekomarzać kto ma dłuższego...
wtrącę swoje trzy grosze z przeczytanego po łebkach tematu:
- w220 prowadzi się gorzej niż e65 nawet bez DD - wiem z autopsji bo miałem dłuższą chwilę mietka, a porównanie stylistyczne jest chyba nie na miejscu bo pomimo swoich wad e65/e66 jest po prostu autem lepszym, bardziej zaawansowanym, wręcz ponadczasowym
jak ktoś wcześniej wspomniał nie ma sensu porównywać wolnossącego 760 z doładowanym S600
- w cl 65 skrzynia 5b jest tylko ze względu na moment jaki posiada auto a nie żaden archaizm marki Mercedes. Produkowane w tym samym czasie cl/s 63 ma skrzynie 7g tronic
-moje S8 D2 340KM też jedzie ponad 3 paki :)
PaweliGosia to się nazywa cięcie kosztów bo do 65amg już się nie opłacało robić skrzyni, jak stara 5 wytrzyma moment to po co tylko do tego modelu robić skrzynie.
Poniekąd masz rację, ale z tą skrzynią auto też wymiata jak należy :) teoretycznie po co zmieniać coś co jest dobre i sprawdzone. Myślę, że Nm był głównym powodem.
dobra koniec tematu.....teqila pucuje skóre na masce w e32, elvis trzyma cyce, kjwilk jezdzi ostrożnie a impex sie nie ściga bo nie umie jeżdzic (szkoda lasu ) i nie obala mitu....skrzynia tak czy siak jest dobra wiec zmieniamy temat
Dobra dobra , chyba się wystraszyłeś katechizacji jednak hehehehe :RpS_w00t:
PaweliGosia uwierz mi że ta skrzynia to jest katastrofa, szybciej chodzi dsg w skodzie tdi.
Racja ;) ale jak na ponad 10lat różnicy to różnica na światłach nie aż tak duża na korzyść bmw.
nie wiem nigdy nie miałem okazji jechac f01 760 i nie moge ocenic tego .... Zapewnie bedzie szybsza od merca i napewno bedzie stabilniejsza na drodze
Panowie, auta klasy Premium a dyskusja momentami na poziomie posiadaczy E36 1.6 na wyścigach na 1/4 mili.
Sama S'ka bardzo mi się podoba - mam sentyment do tego modelu i z tym motorem musi sobie dobrze radzić.
dokładnie dlatego zbastujemy na pare chwil...
I jak tam kolego, odczucia po dłuższym użytkowaniu 600? ;)
super, maszyna praktycznie nie stygnie i nadal mi sie podoba.
Mało pali bo ok 16l po miescie trasa 12 a to co daje z jazdy bezcenne.
Jak narazie bez awarii zero wkładu poza wymiana oleju. Przejechane 15 tys km.
Takie posty, aż chce się czytać! Gratuluję ;)
już widzę że na sprzedaż :)
http://allegro.pl/mercedes-amg-w220-...517048230.html
jaki następny cel ?
"coś 2013r. o wartości min 130 tys. zł"
Raczej coś co mniej pali :caked::RpS_flapper:
oooooo takie coś
http://otomoto.pl/mercedes-benz-cita...C33539762.html
Jak narazie nie s klasa , sprzedaje bo zamowiłem leasing 2 szt skody superb platinum 2.0tdi dsg 4x4.
przeliczając iż dużo jezdze gdzie o dziwo merc sie nie zepsuł i złotówki nie wsadziłem w niego spalam miesiecznie paliwa za 4 tys co daje wyższy wynik jak rata lesingowa na 5 lat dwóch aut.
sumując merc kilarowy jest na handel a merc żony idzie na pocięcie bo jest tak zgnity ze wstyd na myjnie jechac go umyć.
Nie robie tego z biedy tak jak domniemuje adasio tylko z czystego ekonomicznego rachunku a punków mam 20 przez tego mercedesa wiec dziekuje.
Ja nic nie domniemuje tylko żartuje :)
Co nie zmienia faktu że taka S 600 łyknąć potrafi na pewno i ekonomiczna nie jest
SuperB piękna sprawa i jak jeszcze nowy to już w ogóle. Dziwi mnie tylko fakt że zabrałeś 2 te same wozy....
Domyśliłem się ale jednak wolał bym np. Super B i dla żonki coś.. innego