I bardzo dobrze, to Tobie mają się podobać!!
Nie wyobrażam sobie coś kupować do autka po to tylko aby się komuś podobało.
Wersja do druku
A ja właśnie zdecydowanie wole pełne felgi jak mawiacie patelnie aniżeli jakieś gwiazdki gdzie więcej przestrzeni zeby głowe wsadzić i najlepiej ją sobie odciąć aniżeli felgi ;)
Wiadomo dla każdego coś dobrego :D
Witam nową Forumowiczkę...Dziewczyna w 7er...hehe moja Żona jako pierwsze auto po zdanym kursie też miała przyjemność prowadzić 7...tylko,że E32 740iL...była zafascynowana tym autem...na pewno Ją rozumiesz :) .Twoje autko jest bardzo ładne a felgi...no cóż...jednym mogą się podobać a innym nie...każdy ma swoją wizję...Uważam,że fele zaproponowane przez Sebka pasowały by idealnie ale te co masz tez robią robotę...nie jest źle...Pozdrawiam i życzę bezawaryjności...
Ja bardzo lubię pełne fele i te są naprawdę ok w mojej opinii. Pytanie tylko,jak się jeździ na takiej glebie? Olitobi,witam,bo nie miałem okazji :)
**************** by Tapatalk
Moje E38 po małym odświeżeniu:
Załącznik 7203
Załącznik 7204
Załącznik 7205
Załącznik 7206
Załącznik 7207
Załącznik 7208
Załącznik 7209
Kobieta w E38?! Jestem zaskoczony i jednocześnie pod wrażeniem. Wręcz nie mogę w to uwierzyć. Może przełamiesz stereotyp typowej kobiety "za kółkiem" :)
Powiedź co Cię skłoniło do takiego wyboru? Czemu akurat E38?
Często widuję kobiety prowadzące E38, interesujące wrażenie wizualne :)
Auto prezentuje się coraz lepiej, polerka odświerza prezencję samochodu..
Fajnie,tylko czemu lizanie auta na zewnątrz ??
Tez mialem o tym pisac, tak samo kabel dotyka błotnika i auto jest robione chyba fareclą.W sumie nic dziwnego w zakladzie lakierniczym hehe.Jestem ciekaw jak auto w słońcu wygląda.
Auto prezentuje się super, również w słońcu. Poza tym nie wiem po co ten przytyk o "lizaniu auta na zewnątrz". Każdy dba o swoje auto tak jak potrafi, a je dbam o każdy jego element, nie tylko o wygląd zewnętrzny. Ale widać nie każdemu się dogodzi :))))))))) Lepiej żeby miało kilo rdzy, ringi i może jeszcze lotke na bagażniku - wtedy byłaby przysłowiowa "gitarka" ;)
Chodziło o polerkę na otwartej przestrzeni ;)...
Wg praktyk stosowanych wśród osób obracających się w tym światku "lizanie auta na zewnątrz" (polerowanie samochodu na wolnym powietrzu,gdzie jest duże prawdopodobieństwo dostania się wszelakiego syfu-czytaj ziarenka piasku fruwające w powietrzu,które podczas maszynowej obróbki lakieru więcej robią złego niż dobrego,znaczy dostają się między pada a lakier i rysują) jest zła praktyką niezgodną ze sztuką.
Teraz lepiej??
Po co przytyk o szpachli,ringach,lotce ??
Przytyk za przytyk ;) Powiedziałam KAŻDY DBA O AUTO TAK JAK POTRAFI. Poza tym stwierdzenie "lizanie auta na zewnatrz" mozna zrozumiec różnie :) Owszem zgodze sie z tym co napisałeś o polerowaniu na wolnym powietrzu, mimo to oglądałam je bardzo dokładnie i w porównaniu z tym co było, a co jest teraz, to jak dzień do nocy.
Ważne ,że jesteś zadowolona.
Otóz to. I niech tak zostanie ;)
No wlasnie, wazne zeby byl klient zadowolony.Glupi sie nie zna, a madry pomysli, ze tak ma byc.W sumie to niewazne hehe.
Impex...w tym powiedzeniu troszkę zmian wprowadziłeś bo mówi się...Mądry nie zauważy a głupi pomyśli,że tak ma być hehe...ale wracając do autka olitobi...nie wiem jak to wygląda na żywo i w słońcu ale na fotkach prezentuje się znakomicie i wierzę,że tak samo jest w rzeczywistości...Pozdrawiam.
Ja slyszalem tak jak napisalem.Nie wiem ktore jest ok, ale sens podobny.Akurat polerowanie nie jest to takie hop siup i to, ze wyglada dzis super nawet w sloncu to nie znaczy, ze jutro moze byc tak samo-ale nie chce mi sie tego tutaj tlumaczyc bo kogo to interesuje wazne, ze sie blyszczy heeh.....
Tak czytam te "wypociny" w temacie koleżanki i zastanawiam się po co jest to forum??
Dziewczyna wrzuciła fotki zrobionego pieknie auta ( nie wazne czy prawidłowo,czy nie, czy zgodnie z postulatami UE i odchyleniem k.... Tuska) ale zrobiła i się cieszy a Wy od razu jej jedziecie że nie tak, że zle, że coś tam nie tego.
Ludzie zastanówcie się co piszecie i po co?? Tylko nie mówcie że w celach dydaktyczno - szkoleniowych bo sie porz...
Zawsze domagacie sie fotek, a jak laska wrzuciła to po niej jedziecie - to jak sądzicie jaka będzie jej reakcja? Następnym razem będzie miała to w d... i nic nie wklei bo po co??
Ciekawe czy wasze perełki są takie achh i ochh
Forum jest po to by pokazywać auto i jego drogę od złej ku lepszej a nie od krytykowania i czepiania się wszystkiego bo na pewno nie jest to miłe ani dla niej ani tym bardziej dla nas jak jedziecie po koleżance jak po burej su...
Panowie troche kultury !!!!
A kto po niej jedzie? My o niebie Ty o chlebie.Daj czasem na wstrzymanie bo czasem az sie tego czytac nie chce.W branzy takiej jak detailing pewne rzeczy sa niedopuszczalne czy Ci sie to podoba czy nie i tyle.Jesli chodzi o zadowolenie wlascicielki to mnie to nie interesuje, pisalem tylko o wykonywanej robocie.
A g... Cie ta robota interesuje
Nie Ty za nia płaciłeś i nie masz prawa jej oceniać nawet jak jest nie tak zrobiona
A jak Ci sie nie chce czytać postów moich to włącz sobie blokade i po temacie :)
Wszelkie dalsze gadki na PW jak masz cos do dodania
Panie Boże Kochany dziękuję, że jest ktoś taki jak ADASIO :D
Nie wiem kolego jak to zrobiłeś, ale trafiłeś w samo sedno i ocaliłeś mnie przed tymi ekspertami ;)
Dziele się fotkami tego co robie przy aucie, bo ufam, że na tym forum są mądrzy i doświadczeni ludzie, którzy znają sie na rzeczy. Chciałabym jednak zaznaczyć, że jestem kobietą i napewno nie mam takiego pojecia o wszystkim jak niektórzy. Radze sobie tak jak potrafie i ok, może nie robie tego jak profesjonalista, ale staram się :rolleyes:
Na zdjęciu jest mój tata, ktory przygotowuje mi auto do ślubu, bo w sobote wychodze za mąż :) Lakiernia i inne pomieszczenia były zajęte, a czas nagli, wiec robiliśmy polerke pod chmurką ;)
Adasio zawsze starasz się przekonać ludzi do zakupu e65 wg "własnej sztuki zakupu",tak było i w moim przypadku.Są różne drogi i różne myślenie.
Każdy kto choć trochę siedzi w temacie wie co i z czym się je.Jakie są podstawowe błędy w sztuce.Nikogo nie obraziłem,a Ty wmawiasz mi ,że kogoś obrażam i mam jakieś teorie z "kosmosu".
Jeśli ktoś założy za małe opony to widząc to "zareagujesz pytaniem",czy postarasz się wskazać "dobrą drogę"?
Troszku za dużo jadu w Twojej wypowiedzi...
Olitobi bardzo ładnie 7er wygląda na zdjęciach, błyszczy się super......:-)
Ps: koledzy ochłońcie trochę ;-)
Cenne uwagi, nawet te wytykające "niefachowość" lub brak wiedzy, da się przekazać w sposób lekki, łatwy i przyjemny :) a nie naśmiewaniem i wytykaniem błędów
Sądzę że chłopaki chcieli dobrze doradzić, ale ze sposobem przekazu sie troszkę zagalopowali :) ale dobrze że czuwają :)
Będzie dobrze
PS
udanego weselicha @olitobi :)
Ech ....
Widze, ze sam nie wiesz juz co gadasz.
"Nie Ty za nia płaciłeś i nie masz prawa jej oceniać"-w takim razie powinienes usunąć duza część swoich postow.Poza tym ja nigdzie nie krytykuje wlascicielki tego pojazdu, a mowie o robocie.Skoro sie tak bardzo oburzasz to nie masz zielonego pojecia na ten temat i dalsza dyskusja z Toba nie ma zadnego sensu.Tyle z mojej strony Panie Adasio.
Nie napisalem nigdzie, ze mam to w dupie.Nie interesuje to tak, a to juz jest roznica.Jestem po prostu uczulony na pewne rzeczy bo tez się takimi rzeczami zajmuje i takie błędy rażą.Co wazne, sa to podstawowe błędy.Nie bede tutaj tego wszystkiego tlumaczyć, ale moje uwagi w zaden sposob nie mają na celu obrażenie, tylko pokazanie czegoś i tyle.Nie wiem po co się unosić?
Nieraz ponosi ludzi na tym forum.WSZYSTKIEGO DOBREGO CI ZYCZE NA NOWEJ DRODZE.udanej zabawy i szerokosci z kółkiem
Niektórzy to nie widzą dalej niż czubek swojego nosa...kultury też widze brakuje. Czepiacie się dziewczyny że to że tamto że to nie tak że pasta farecla że kabel dotyka błotnika...kobita chce pokazać trochę pracy i efektu a Wy negujecie, to tak jak by się śmiać z kogoś że Ty masz czerwony samochód i jest chu...y a mój jest zajebisty bo jest czarny. Nie każdy musi być exspertem w każdej kwesti, jestem pewien że efekt jest taki jak autorka powiedziałą, róznica noc a dzień. I nie widze sensu dalszych uwag, Ona jest zadowolona i po to było to zrobione. Dajcie trochę na luz co niektórzy....
Zgadzam się z poprzednikiem.
Czy wy macie problem z czytaniem???
Zadałem pytanie,a wy się rzucacie jak by brakło wody dla dzieci w somalii.
Widzę,że mamy dużo rycerzy na forum.
Dziewczyna doskonale sobie radzi,ale testosteron wam buzuje.
Odsapnijcie troszkę!!
Widzę, że obie strony "konfliktu" za bardzo przejęły się okopywaniem swoich pozycji. Od tej pory proszę już nie pisać "co z czym się je" ani "dlaczego ciebie nie powinno to obchodzić". Każde odstępstwo od mojej prośby poskutkuje ostem.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Olitobi :)
Nieraz się mijamy w Płocku :)) Na żywo super się prezentuje! :)
Witam i ja te "dwie" piękne damy...:orange:
Ps. Trafiłem tu w dzień Twojego ślubu, więc życzę Ci Olitobi powodzenia na nowej drodze życia...:RpS_wink:
Serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia ;)