Ja na 95% tym razem będę.
Wersja do druku
Ja na 95% tym razem będę.
Panownie, pojawie sie ale chwile po 18, pewnie przed 19, wiec nie uciekajcie ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
W ramach przypomnienia i zaproszenia informuje ze w najbliższy czwartek spotykamy sie pod magazynem bawełny o 18.00. Frekwencja ze spotu na spot jest coraz lepsze i mam nadzieje ze tym razem rownież nie zawiedziecie. Zapraszam 😃
Przyjadę Twingo albo pożyczę BMW jakieś :P :D
Ja oczywiście będę.
Ja również powinienem się pojawić.
Bardzo sie ciesze im wiecej tym lepiej
Musze dzis dluzej w pracy zostac i nie dam rady sie pojawic, przepraszam wszystkich
Słuchajcie. W piątek odbieram auto czy w przyszły czwartek nie mozemy zrobić jakiegoś spota? Komuś pasuje komuś nie pasuje ?
Od siebie moge zaoferować że przybędą 3-4 7er e38 :)
Ja odpadam na 100% jestem na urlopie nad morzem
Jednak też odpadka bo auta mi jeszcze nie zrobili. Jak już auto będę miał w rękach będę się umawiał :)
Chętni na spot w czwartek pod magazynem bawełny?
Ja przyjadę.
Co sądzicie o spocie w najbliższy czwartek ? Ja będę wiec wpadnijcie
Może spot w ten czwartek? Tydzień temu był tylko Antykk. Mam nadzieję, że w tym tygodniu będzie nas więcej.
Ja pojadę o 18.00
Ja też tak będę.
Najbliższy czwartek spot pod magazynem bawełny 18.00
Ja przyjadę. Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze się pojawił.
Jak mi oddadzą auto to będę :)
Oby tak sie stało. 😄
W najbliższy czwartek spot o 18.00
Ja oczywiście będę.
Tam gdzie zawsze ?>
Tam gdzie zawsze czyli pod magazynem bawełny jesli ktoś z was ma facebooku to zapraszam do grupy BMW 7 Er Łódź która tworze w celu informowania o np spotach
To czuje że będą mega foty do kalendarza :)
Jak tylko bedzie ładna pogoda i frekwencja bedzie dobra to relacja bedzie na 100%
W czwartek spot pod bawełna zapraszam o 18.00
Zapraszam ! Moje 7er będzie w nowej odsłonie :) Ciekawe jak Wam się spodoba :)
Tym razem raczej nie uda mi się przyjechać.
Jakieś spotkanko ? Czy już nie ma spotów ?
Spoty są tylko ostatnio mało chętnych jest. Najbliższy odbędzie się w ten czwartek o 18 pod Magazynem Bawełny. Ja będę i z tego co wiem Antykk też przyjedzie.
Był ktoś? Wybierałem się na spotkanie z Wami, ale zebranie przedłużyło mi się do prawie 20, więc nawet nie podjechałem na przeszpiegi ;)
Byłem ja i Antykk. Ostatnio frekwencja nie powala na kolana :D
Kuno jak piszesz się na spot to może uda się coś zorganizować jeszcze w tym roku.
Jakieś propozycje co do terminu?
We wtorek wieczorem być może będę znał swój rozkład dnia na środowy wieczór - ale to nic pewnego, czyli czysto teoretycznie możliwa byłaby środa wieczorem.
Jeżeli o mnie chodzi to niestety środa odpada, w grę wchodzą natomiast wtorki, czwartki i soboty.
Jeździłem dziś po mieście wieczorem, ale "3" i z żoną, więc nic z tego nie wyszło. Chyba w przyszłym roku, albo z wiosną da radę.
No dobra, a może znajdą się chętni na spot noworoczny? Mam na myśli 1.01.2015r.
Ja jestem chętny koło 18.00
Pośnieżyło, dowalili soli - nie wyjeżdżam z garażu. Szkoda mi auta. Czekam wiosny po pierwszych deszczach.