Zmieścimy się. Najwyżej się zaadoptuje kawałek pasa startowego :D
Wersja do druku
Zmieścimy się. Najwyżej się zaadoptuje kawałek pasa startowego :D
he he! spoko ;D
macie chyba kierowcow??? ;D ;D
1. 7ka
2. Damias
3. Mięsny
4. radoshb
5. AdamBMW
6. sylwekk
7. Sylwek7
8. Anatol
9. WojtekD
10. Słowik
11. Neuf
12. Ralf78
13. Czarek730
14. Dzuda
15. Maniekk
16. Jarząbek
17. Krzywy191
18. Grabol
19. Hubus
20. Mackaroon
21. Nosek
22. co arti
23. hrabia
24. Fiacior
25. Arkus
26. badstuff
27. fajter34
28. Michu
29. okero 50%
30.robert_beer
31. ewelina (45%):)
32. Gmosek -- jak się chłopak przedstawi
panowie...zadne Janki itp...to jest niedziela...wiec sklepy itp otwarte..Cargo ma wiele miejsca i zadnych innych oprocz nas ;)
Gmosku !!!! Najpierw zapraszam do odpowiedniego działu - wiesz jakiego skoro zaakceptowałeś regulamin i jak już coś kopiujesz to kopiuj to uważniej bo zgubiłeś większą połowę listy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SŁUSZNA UWAGA!!!
Bez przesady...jak się nie przedstawi to nie może przyjechać??a może chce to zrobić osobiście :P
A kto nam zepchnął Naszą forumowiczkę na ostatnią pozycję? Łobuzy ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
A to ja...przyznaje się bez bicia ;) ale Robert_beer był pierwszy tylko się nie wpisał i zrobiłem to za niego :) nie ma znaczenia byle by wszyscy byli :D
Panowie, moim zdaniem trza ustalić gdzie zamierzamy jeść... ;) Bo ekipa zapowiada się spora i zajechanie do KFC na 40 samochodów raczej nie wchodzi w grę, więc trzeba by zarezerwować knajpę najlepiej niedaleko miejsca spotkania czyli Cargo.
Ja ze swojej strony proponuję Jeffsa na polach mokotowskich ;) Dzwoniłem do nich i nie widzą problemu 9.11. mają wolne terminy.
Trzeba tylko przy tylu osobach mniej więcej sprecyzować menu lub podać kwote na osobe w jakiej mamy się zamknąć i wtedy oni przedstawiają nam swoją ofertę menu.
Co wy na to?
http://www.jeffs.pl/strona.php?podstr=kontakt&lang=pl
A parking tez można zarezerwować ?? Raczej na "żwirkach" nie da rady na wydre ;)
Przecież tam parkingu prawie nie ma! :o Bez takich bo Zwirki&Wigóry stanie ... :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
No właśnie parkingu nie da rady zarezerwować :(
Można się jedynie ustawić się wzdłuż tej uliczki przy polach, ale może być ciasno...
Napewno nie ma co liczyć że staniemy jeden za drugim, ale jakoś damy radę ;)
Myślę że lepiej przemieścić się gdzieś na obrzeża niż pchać do centrum :x Bo bedzie klops .. :cool:
A jakie to centrum...? Przecież to 2 kroki od Cargo, bliżej już się nie da... ;)
A zaparkować napewno zaparkujemy, ta uliczka jest wąska ale bardzo długa, więc najwyżej trzeba będzie kawałeczek podejść ze 200-300m.Myślę, że to naprawdę niezłe rozwiązanie, blisko, dobre żarcie (kozak steki) i w miare tanio ;)
Bardziej niż o jedzenie martwiłbym się o parking .... Może poprostu zamówimy pizze na cargo ;D ;D ;D
;D ;D ;D
Powiem ci że to jest myśl...Gdyby pogoda dopisała, to rozstawiamy jakieś stoliki, krzesełka i robimy grilla :D
Strach się bać. Zaczynamy organizować spota :cool:
Dobrze, że jest z nami Słowik :D
A może McDo na Puławskiej w Pyrach?
Tylko tam trzeba będzie nawrotke na światłach robić ... a to przy 30 autach trochę potrwa ... pozatym 50m dalej jest firma ,która ma dojazd z płyt ... więc można to wykorzystać ..... :D
Jest też duuuuży parking Geanta .... ;)
Dobrze, że jest z nami Słowik :D
No nie wiem co Wy byście beze mnie zrobili... :P
Kurcze ale taka pizza na parking Cargo to by była niezła myśl :) To dopiero by był kulinarny spontan :) Jak nic nie ustalimy konkretnego to myślę że można by wykonać jeden krótki tel do którejś pizzeri i zamówić po prostu 30 pizz. Tylko trzeba by ustalić najlepiej jeden rodzaj dla wszystkich żeby było łatwiej :)
ja jestem jednak za tym by jechac zjesc za miasto, np fajne miejsce za Lesznowola w strone Magdalenki, i niedaleko jest pesjonat :D
ciekawe ile by trwała taka dostawał ok 30 pizz.zachodzili by w głowę w pizzeri co tam sie dzieje :hihi: ale tylko nie z da grasso i nie z pizzy hut :razz: a jeśli nie pizza to byle co do jedzonka byle by dobrze serwowali a nie jak w augustowie....hehe
To może kazdy wałówka we własnym zakresie..... ;D ;D ;D
Ja też bym się pisał jeśli są jeszcze wolne miejsca :)
1. 7ka
2. Damias
3. Mięsny
4. radoshb
5. AdamBMW
6. sylwekk
7. Sylwek7
8. Anatol
9. WojtekD
10. Słowik
11. Neuf
12. Ralf78
13. Czarek730
14. Dzuda
15. Maniekk
16. Jarząbek
17. Krzywy191
18. Grabol
19. Hubus
20. Mackaroon
21. Nosek
22. co arti
23. hrabia
24. Fiacior
25. Arkus
26. badstuff
27. fajter34
28. Michu
29. okero 50%
30.robert_beer
31. ewelina (45%):)
32. Gmosek
33.Urbaś
no ekipa się robi coraz lepsza :hihi:
Ciekawe czyja byla mysl o sprecyzowaniu sie zarcie itd...Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
Swoja droga jesli Jeff`s jest dla Ciebie tani, no to ladnie. swoja droga jak z parkingiem na przeszlo 30-ci siodemek? o ze blisko to w niedziele nie argument. W inny dzien to i owsze.
Miesny - masz jakis konkretny pomysl na zarcie poza miastem? To dobry w/g mnie pomysl. Trzeba sie okreslic.
No i koledzy spoza wawki chca gdzies przenocowac? Czas sie okreslac i noclegow szukac badz kierowcow ;)
Za bardzo jeszcze sie nie orientuje co mam tu zrobic, moze byscie mi pomogli troche??
------------------> dział przedstaw się --------->
Gmosek-na głównej stronie masz dział "przedstaw sie".załóż nowy wątek,napisz skąd jesteś jaki masz wózek i po sprawie ;)
Sylwek ma racje,trzeba już coś pomyśleć żeby nie było później tak że całe popołudnie będziemy szukać miejsca żeby zjeść.Szkoda że tak wcześnie się ciemno robi :/
Mam pytanie, może nie na miejscu, może coś przeoczyłem, ale o której planowane jest rozpoczęcie spotkania??
Gmosek - najsampierw napisz kilka zdań o sobie w dziale "przedstaw się", następnie zatankuj porządnie becie i 9.11. o godz. 12:00 na Cargo. To byłaby prawidłowa procedura (zgoda z regulaminem, który już napewno przeczytałeś) . Jak zrobisz to w odwrotnej kolejności nikt Ci głowy nie urwie.
Bądź jednak pewien jednego; jak się nie przedstawisz to nikt na forum nie będzie z tobą dyskutował, odpowiadał na pytania ani doradzał :)
W samo południe ;) 12.00 ...
Rany, co za tempo!! Dzięki za info !! :D
Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
wiem że jestem nowa i jestem kobietą ale żeby odrazu ,mnie spychać na ostatrbie miejsce :(
na szczęście mam już obrońce na forum :D
zaraz sie tym zajme, zlecilem juz to moim ludziom ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Słuchajcie, pewnie że możemy zjeść za miastem, ale chodzi przecież o to, żeby za dużo nie jeżdzić...Wszyscy pamiętamy jak wyglądało to w marcu.Dlatego zaproponowałem coś bliżej, żebyśmy się znowu nie musieli szukać po mieście jak ostatnio przy podobnej liczbie samochodów... ;)
Jeśli chodzi o hotel, to rzut beretem przy placu Zawiszy jest Kyriad Prestige i pokój ze śniadaniem kosztuje tam o ile dobrze pamietam ok 140 zł.
Do jutra bedzie odpowiedz co i jak z restauracja pod miastem.
Nie neguje ale chyba sa jeszcze w tym miescie knajpy oprocz Jeff`s? Kiedys zalozlem taki temat i jaki odzew? Niewielki.
Poczekajmy do jutra. Cierpliwosci
O przejazd przez miasto sie nie martw Slowik - wiecej wiary w siebie i kolegow! Czlowiek uczy sie na bledech :hah:
koledzy uważam że fajnie by było sie pokazać taką ekipą na mieście :) .a co do pizzy to nie każdy lubi :P