Nie , nie na ktorejś ze stron było co potrzeba...tylko znaleśc nie mogę :)...jakieś rozmiary były coś w tym stylu :)
Wersja do druku
Nie , nie na ktorejś ze stron było co potrzeba...tylko znaleśc nie mogę :)...jakieś rozmiary były coś w tym stylu :)
Potrzeby rodziny
Żywność trwała:
Podstawowe produkty żywnościowe:Ryż, Kasza, Makaron, Mąka, Cukier, OlejProdukty dla niemowląt:mleko i kleik Nestle Nan, po drugim roku życia
Środki czystości
Potrzebne środki czystości:Proszek do prania
IV. ODZIEŻ I OBUWIE
Odzież
Lp
Płeć Rodzaj (letnia / zimowa / przejściowa) Kategoria (bluzka, spodnie, kurtka itp.) Rozmiar Typ budowy Uwagi 1 M przejściowa dres, kurtka 152 szczupły 2
M przejściowa dres, kurtka 98-104 szczupły
3 K zimowa kutrka 158 średnia za biodra, ciemna, z kołnierzem (ochrona węzłów)
Obuwie
Lp
Płeć Rodzaj (letnie / zimowe / przejściowe) Kategoria (klapki, tenisówki, kozaki itp.)
Rozmiar Uwagi
1 M zimowe trzewiki 39 2
M przejściowe sportowe 39
3 M przejsciowe sportowe 44
Wyposażenie mieszkania:
RęcznikiInne:Narzuty na fotele i wersalkę.
VII. INNE POTRZEBY:
opał na zimę (węgiel kamienny)
Szczególne upominki:
Wojtuś - książeczkę lub grę edukacyjną, Bartek - plecak na szkolne wycieczki (taki większy), Agnieszka - strój kąpielowy (specjalny dla amazonek) oraz sokowirówka (może być używana), Pani Agnieszka musi pić dużo świeżych soków, chłopcy również byliby zdrowsi pijąc domowe soki, Edward - porządne buty sportowe.
Najważniejsze potrzeby:
opał na zimę, żywność, kurtki zimowe.
Czwartek mam cały zajęty. W piątek już prędzej ale moim zdaniem na Niemcy szkoda czasu, Euro drogie...Normalnie u nas trza zrobić zakupy.
Mamy 1 817,36 zł
Dzięki Wiesław! Nie śledzę kursu euro.
od nas poszło dopiero dziś, nie mogłem wcześniej.
Wynik zbiórki, powiedzmy to szczerze, nie powala na kolana. Posiadacze limuzyn okazali się bardzo powściągliwi.
Ale z drugiej strony to super, że tyle udało się zabierać :)
kurde trochą mnie coś przytrzymało i tu moje pytanie:czy dzisiaj jeszcze mogę zrobić przelew??Wiem,wiem na ostatnią chwilę,ale od serca :)
To nie jest jeszcze koniec ;) No i ... dzięki forum i przyjaciołom zebraliśmy duuuużo więcej!
Jestem już dzisiaj po zakupach. Kupiłam buty - 3 pary, czapki, skarpetki, impegnat do butów. Wydałam dzisiaj na te zakupy 530,85 zł. Skany zakupów powrzucam na koniec.
Myślę ile kasy przeznaczyć na węgiel, a ile na spożywkę. Tonę na bank kupimy!!!!
Jutro wieczorem jestem umówiona z Kasią i zorientuję się ile czego mamy w "towarze".
Niebawem prześlę Wam na priv unikalny link. Po kliknięciu w niego i dokonaniu rejestracji otrzymacie po finale relację z dostarczenia paczki rodzinie oraz imienny certyfikat udziału w projekcie.
To nowość w projekcie i wg mnie bardzo miły gest ze strony organizatora tj. Stowarzyszenia Wiosna.
Ponawiam propozycję dla osób korzystających z MAKRO. Posiadamy kartę, z która możemy zrobić zakupy w MAKRO. Makro Cash and Carry. Dzięki niej można zrobić zakupy zarówno do paczki jak i na własne potrzeby przed świętami.
3% kwoty, która wydana zostanie w Makro zostanie przekazana na rzecz SZLACHETNEJ PACZKI.
Karta jest ważna do 31.12.2012 roku.
Kartę można pobrać tutaj http://serwer-paczka.home.pl/downloa...+na+Interia.pl lub w Punkcie Obsługi Klienta w dowolnej hali Makro podając KOD: 01-498003.
Z karty mogą skorzystać wszystkie osoby, które zaangażowane były w przygotowanie NASZEJ paczki.
Pakuję ;) a mam co!
Stan naszego konta wzrósł o 70 zł ;) Mamy zatem już 1 887,36 zł ;) + ciuszki za 100 euro + blisko 1 000,00 zł wydane już przez kilka osób, które dołączyły do utworzenia naszej paczuszki ;) i jeszcze fajne ciuchy od kilku super kobietek. Ja tego już nie ogarniam!
I za moment kilka fotek z dostarczenia paczki rodzinie :) Węgla kupiliśmy za 1000 zł i mam taką małą propozycję o ile się zgodzicie :) przedłużamy zbiórkę? po to by pod koniec stycznia dokupić rodzinie jeszcze węgla???
Kilku moich znajomych już zadeklarowało chęć dalszej pomocy :)
Jestem ZA...
oczywiście też jestem za. Basik, wyczyść skrzynkę :)
SUPER!!!
A zbiórka na dodatkowy węgiel jest jak najbardziej trafionym pomysłem ;)
Było mega fajnie, dobrze jest tak pomóc.
@Basia coś masz z aparatem...strasznie pogrubia :)
:) pięknie :) Bezi widzę że byłeś bardzo zadowolony na niektórych fotach , cyna szajsungiem też była ... hmmm :)
piękna akcja ... piękna....
Ale wam powiem ze tego wegla to garstka ...
super pomysł.
Szkoda że nie mogłem uczestniczyć w tym roku tak jak w ostatnich latach
Ale widzę że Basia wszystkiego dopilnowała :)
Dodatkowa zbiórka jak najbardziej TAK :)
Pięknie!!! Pięknie!!! Pięknie!!!
Nie uwierzycie ale mam już na koncie 250 zł na węgiel ;)
Bezi wrzucaj foty a na relację czekamy od Wolontariuszki Ewy :) tej takiej ładnej, do której uśmiechał się Bezi ;)
ode mnie też parę "węgielków" poszło!
i ode mnie też coś dziś poszło (Basia wybacz że dopiero teraz)
Mamy kolejne 70 zł ;) czyli razem 320 zł!!!!
Ubrania itp też będą zaliczane do wysyłki ?
Mamy 360 zł :) Dzięki!
Szybciutko się rejestrujcie ;) Otrzymacie na e-maila informację od Wolontariuszki mówiąca o tym, jak podobała się nasza paczka! Po kliknięciu w poniższego linka i dokonaniu rejestracji otrzymacie relację z dostarczenia paczki rodzinie oraz imienny certyfikat udziału w projekcie.
http://www.szlachetnapaczka.pl/panel-uzytkownika/action,login,fid,enc_MjU3Mzc=.html
Basia zarejestrowałem się...co dalej...jak mam znaleśc "nasza" rodzinę?
Myślę, że nie musisz jej szukać ;) Ten link jest unikalny i z automatu "wiąże" Ciebie z "naszą rodziną" no i jak relację z dostarczenia paczki zatwierdzą tam na górze dostaniesz ją na e-maila.
Nie wiem jak certyfikat, czy masz go w systemie, czy przyjdzie na e-maila ale ja go widzę w systemie po zalogowaniu ;)
Po zalogowaniu się na dole po lewej stronie masz zakładkę "Współtworzę paczki".
Czasem po kliknięci w link może pojawić się komunikat "Niepoprawny id rodziny" na czerwono. Należy wtedy skopiować link https://www.szlachetnapaczka.pl/pane..._MjU3Mzc=.html i po prostu go wkleić w okno przeglądarki aż pojawi się taki napis:Twój znajomy zaprosił Cię do wspólnego przygotowania paczki dla wybranej rodziny.