ha ha ha mordy wy moje
Wersja do druku
ha ha ha mordy wy moje
[QUOTE=Norbert08;343402]Czy ktoś od nas kręci się w okolicach marymontu w Warszawie E38 najprawdopodobniej czarna. Na xenonach z tyłu lampy LED. Blachy zaczynające się : WOT
??????????????????????
to moja moze byc, wszystko sie zgadza z opisu, i bylem tam pare razy
Jest tutaj ktoś kto często jeździ granatową E65 poliftową w Krakowie w okolicach kampusu uj na blachach SD?
Często spotykam E65 macham łapką mrugam światełkami - a kierowcy (zazwyczaj starsi panowie:dirol:, lub mega OK blondi:cool:) patrzą jak na przypała:moony:
http://imageshack.us/a/img707/8996/img4473af.jpg
ktoś od nas?
...
...
...
.
Godzinke temu jechalem za e38 prawie cala droge z Ustki do Slupska, przed miastem rozstalismy się pozdrowiwszy swiatlami awaryjnymi/drogowymi. Tablica slupska GS 63... Ktos z forum?
Z 2h temu, pod Tesco w Kozienicach, zielona e38, 740 po lifcie na warszawskich nr, zostawiłem karteczkę za klamką. Ktoś od nas? :D
Koło 21, Ursynów, na rondzie zrównałem się z 740/740d na radomskich numerach, pozdrowiliśmy się po czym wyprzedziłem migając awaryjnymi. :p
Ktoś od nas tym razem? :icon_razz:
22:15 Biała e32 obok Ronda Starzyńskiego.
dziś dwie e32 :) jedna z mojego terenu,blachy PKE....( ciemno zielona ) wjeżdżała na stację gazu w Kępnie ul.Wrocławska,i druga w drodze powrotnej nie widziałem blach , kolor czerwony - bordowy stacja Orlen Kępno trasa nr.8 ( trąbiłem ale nie wiem czy zostałem zauważony :) )
Natomiast jutro poruszam się do Tomaszowa Maz. z przyczepką :)
nie chwal się :D
Wczoraj w poludnie zaparkowany w Lomiankach po prawej strone w kierunku Wawy ciemny 7erna glebie chyba na Keskinie KT5 z tylu cztery kominy, black szyby ,blachy WND.. sliczniusia :-) nie widzialem jej wczesniej na zadnym spocie w Wawie..
2 dni temu widziałem e38 750 ..policyjną z kogutem na dachu w Warszawie.
Jak zatrzymali jakiegoś gościa. Czarny kolor. Ulica Solidarności z Okopową. Jeździ na WPR, Pruszkowskie blachy. Z mojej strony szok :)
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Policyjne 750? Wie ktos po co im takie samochody? Moze byli z BOR-u :cool:
Wczoraj zielone e38 FL na tablicach GPU w Starogardzie Gdańskim i jechało DK 22
trasa nr.8 kierunek Warszawa ok 16:30 granatowe e32 tablice TKN ( chyba ) leciała za tirem ale łapę zdążyłem podnieść , ktoś od nas?
Wrocław 16.03.2013 , myjnia ręczna / parking pod Leclerk - złote e65 po lyfcie.
Wrocław 17.03.2013 , stadion miejski czarna e65 na blachach FM lub FMI.
zielona już namierzona,całkiem niedaleko mnie i tu zaskoczenie ta czerwona ( calypsorot ) którą wtedy widziałem też szlaja się u mnie,dziś spotkana na parkingu,fela styling 2 jak u mnie i tablice PSL... ,ktoś sprzedał do Kępna taką lub ktoś kupił i się nie ujawnia z mojej okolicy ??
A ja widziałem wczoraj około 19 i ustawiłem się swoim czarnym E38 FZA xxxx obok, białe E38 na rej. SO xxxxx przy wejściu do Rossmanna na Rożdżeniu.
Może to kogoś z 7er? Atuko wyglądało całkiem przyjemnie. Kolega później odjechał przede mną, więc raczej musiał widzieć że stałem.
dzisiaj między 9-10 rano,miejscowość podajże Bralin ładna E32,chyba kolega Vramzes pokazał grabę :D niestety ja już nie zdążyłem :mad:
To nie był Lockbud. Poznał bym...
To raczej nie ja :) chyba. Choć drugiej białej na nr SO jeszcze nie spotkałem :)
moja też nie long :) ale nie pamiętam na tyle dni do tyłu gdzie byłem :)
Dziś na jednym skrzyżowaniu koło 19 na ursynowie widziałem 2 E38 na tablicach ZS. Jedna czarna, druga grafit. Jechały w przeciwne strony.
8.10 dzis mijalem na Chelmskiej na mokotowie dolnym ciemne e38 na blachach WW....pozdrowilismy sie skinieniem glowy...
Dziś w nocy około 1 na DK22 na odcinku Starogard Gd. - Tczew w kierunku Starogardu jechało jasne E38 na tablicach NMR..... jechaliśmy kawałek razem mrugneliśmy sobie i pognałem przed siebie.
Dzisiaj, ok. 13:45, górka w Nakle Śl.- Czarne E32, dosyć ładne, chyba żółte halogeny, tablice SPI. Prowadziła prawdopodobnie kobieta. Ktoś od nas?
Ostatnio ktoś z Piekar witał się na forum z e32, ale od tamtego czasu ślad po nim zaginął :P
Z tym że mi to wyglądało raczej na syndrom dnia poprzedniego i właściciel siedział na prawym fotelu, a szkoda ;] 7er i kobieta to bardzo ciekawe połączenie i bardzo pożądane ;)
http://7er.pl/images/BP-Black/misc/quote_icon.png Zamieszczone przez ratovnik http://7er.pl/images/BP-Black/button...post-right.png
Cytat:
A propos, ile jest kobiet na forum?
Mało ... konkretnych jeszcze mniej. O jakimś układzie "peer 2 peer" zapomnij !