orgia....lubiec orgia...byc fajna laska?
Wersja do druku
orgia....lubiec orgia...byc fajna laska?
a ja pas cnoty :)na tył :)
A ja będe pił :hah:
Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
A zostajesz na noc ? Bo ja tak :D
Będe pił soczek heheheheheheh :D
Ale pomyśle nad nocką choc nie obiecuje ... :cool:
to moze ja zostane w domu :D :D :D
jak będzie miejsce to mogę zostać z tobą :)
słuchajcie przecież tu kobiety zaglądają a Wy takie niekulturalne teksty > no wiecie co ... :D
Olejus to tylko takie męskie pogadanki tematyczne :hah: żadnych niecenzuralnych tekstów jeszcze nie było w temacie (narazie... a kto wie jak dyskusja się dalej potoczy może trzeba bedzie jakieś dodatkowe punkty w planie na zlocik dołożyć ponieważ jest zainteresowanie :hihi: ) u facetów (normalnych oczywiście... ;) )co jest naturalnie uwarunkowane i naukowo potwierdzone są 2 pasje w życiu: kobiety i samochody czasem sie tylko te priorytety zamieniają miejscami... ;D i kobiety doskonale o tym wiedzą... :D . Dlatego jeżeli nawet coś się jako przerywnik tych naszych poważnych rozważań nad przewagą bawarskiej motoryzacji nad innymi - wyrwie poza tematem jest przynajmniej wesoło :D :hihi:Cytat:
Zamieszczone przez olejus
Nie bedzie mnie na zlocie przepraszam ...
niunia odmowila posluszenstwa :(
To jeszcze tydzień... może dasz radę. No i napisz co się stało...Cytat:
Zamieszczone przez trolu
Nie ma najmniejszej mozliwosci ... Usterka bardzo powazna , skrzynia - sterownik itd ..
????? To z Olejusem się zabierz... ????
Oczywiście ... u mnie drzwi otwarte > Trolu jak cos to zapraszam
W porzadku panowie - o ktorej i gdzie spotykamy sie we Wroclawiu w sobote rano ?
Bedzie ktos z was mial radio CB ?
Ja bede lecial od Legnicy z Danielem.
@PabloGL
nie ma tam u was gdzies jakiegos odosobnionego miejsca - gdzie mozna bylo by w spokoju -
sie troche poscigac ? Mysle o probach przyspieszenia naszych aut - nie mielismy jeszcze tego na spocie (no chyba ze w WWA ;D ).
Ja proponuje WROCŁAW - GODZINA 9:00 POD KFC KOŁO TESCO.
tak wlasnie, tam mozna sie scigac do woli i ta adrenalina... zeby nic z parkingu nie wyjechalo lub nikt nie wyszedl prosto pod auto :D
Jest taki fajny prosty kawałek (na obrzeżach gdzie odbywają się wyścigi ale tak czy tak to droga publiczna tyle że jak się zorganizujemy dobrze z radyjkami CB to da się wszystko opanować... ;) )... koncepcja ciekawa i warta rozważenia heheh. Choć jak znam życie już mamy zagwarantowaną obstawkę policyjną bo panowie śledzą fora i takie imprezki chętnie odwiedzają... Zobaczymy na miejscu jak to wyjdzie...Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Numer tel. jak ktoś będzie chętny (a nie czuje się na siłach sam dojechać lub woli mieć kontakt tak na wszelki wypadek...) podam na PW. Co do CB możemy ustalić jakiś kanał wywoławczy powiedzmy "9" jak dzień spotkania a wywołanie siódemka...(sorki za wypożyczenie nicka ale chyba na ten jeden raz podarujesz...) żeby się nie szukać niepotrzebnie ale to już zadziała przy dojeżdżaniu dopiero...
Jak są jakieś pytanka pisać śmiało...
Kanał 9 na CB to kanał to zgłaszania pomocy w razie wypadku więc proponuje inny kanał ;)
No to znowu się czegoś dowiedziałem... ;) to może 11 chyba że też jakiś alarmowy...Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
11 to kanał policji ;D żartuje ;)
Ja niestety chyba nie przyjade....mówie to z wielkim żalem bo przejeźdzałem dzisiaj koło M1 w zabrzu i widziałem ten piękny PUSTY olbrzymi plac parkingowy.
Niestety moja E38 stoi z rozłożonym zawieszeniem z przodu i z tyłu i kończona będzie dopiero koło soboty lub poniedziałku. Wyszedł też problem z uszczelkami pod klawiaturą - podobno świece pływały w oleju :D. Czyli wszystko midzie tak jak miało nie iść.ehhhh
Bardzo żałuje bo chyba będzie to najliczniejszy spot.......
Plan awaryjny zakładający przyjazd z Kronosem też sie poszedł paść bo Kronos jeździ gdzieś po UK i szuka maszyn ......
No to masz kichę widzę... moja też stoi na warsztacie bo miałem przeciek na trójnikach z tyłu silnika (rosło mi czasem ciśnienie bo się zapowietrzała i jak w końcu zobaczyłem, że mi tam paruje trzeba się było za to zabrać) przy okazji zdjęcia kolektora ssącego wymieniam odmę, wszystkie rolki napinające, pompę wodną no i sprawdzam całość żeby już do tego nie wracać... ja mam nadzieję jutro wyjechać ale wszystko może się zdarzyć ale żeby nawet rowerem to przyjadę na zlocik ;D ...
Bierz mesie i przyjeżdżaj !!! Na fotkach go (mesia) nie będzie, ale Ty będziesz! :(Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
evan nie wal w uja ...
Ja przyjezdzam z rozwalonym lozyskiem w tylniej piascie , skrzynia biegow ktora lapie bledy ...
A ty nie mozesz sie z kims zabrac lub wziasc innego auta ? :/ :? :? :?
Zobaczymy może podjade VW ;D
ale nie obiecuje :sad:
No to może i ja przyjadę, ale nie obiecuję ;D ;D
To się nowy wątek nieobiecujący tworzy...Cytat:
Zamieszczone przez wojtekd
Evan a kto te panie obskoczy chcesz żeby Olejus się zajechał... trzeba mu troszkę pomóc choć połapiemy je jak będą uciekać... ;D
Evan co ty odwalasz ja tu numery kompletuje a Ty w .... grasz.
dziisaj specjalnie łożysko na cito robili :D
Niezmiernie jest mi przykro ale od wczoraj się kuruje (angina) > moje szanse na przyjazd na zlot spadły ze 100% na 5%.
Jeżeli będę o 9 koło KFC to jasna sprawa > jeżeli nie przyjadę to znaczy że stan zdrowia sie nie poprawił.
pozdrawiam
Witam panowie - to kto wogole jeszcze jedzie ?
Z tego co wiem odpadl Kronos, Evan, Olejus, i Bonopingwin tez nie wiadomo czy pojedzie ......
Czy we Wroclawiu pod Tesco wogole ktos bedzie ?
A my się dopisujemy do spotu :D :D :D
No to się kilka osobistości wykruszyło ale myślę, że i tak skład będzie godny... :cool:
Na pewno będzie kilka osób z poza listy... więc i tak będzie nas sporo... ;)
i tak będziecie mieli wypasioną frekwencję :)
Oddział "Mazowsze" musi się jeszcze sporo podciągnąć... ;)
Udanej zabawy jutro!
Może mógłby ktoś sprecyzować listę i przedstawić przybliżony plan spotkania.
Bo o ile się dobrze orientuję to 11.00 - Zabrze M1 a ok.15.00 Paniówki "Rajcula"
:medit:
A ja bym prosil o jakis plan dojazdu do Zabrza - M1 - z autostrady A4 od strony Wroclawia,
no i moze jakis nr. Tel. (najlepiej twoj PabloGL) w razie spoznienia - zeby byla mozliwosc kontaktu.
Telefon podam chętnym na PW z wiadomych celów...
Link do mapki...
http://mapa.szukacz.pl/?&nc=272342&e...&m=Katowice&t=
Funkcją oddal/zbliż można zobaczyć dojazdy z dowolnych stron...
Ale dojazd jest bardzo prosty market i parking są przy drodze nr88 (stara 4)...
Spotkanie dokładnie w centrum mapy ;)
Jeśli chodzi o mnie - będę o 9.00 pod KFC
Ja będe :D
Kto powiedział że Kronosa i Evana nie będzie był w błędzie.. :)
Wpadniemy ale jednym autem... tak się teraz waham może 20`` wrzucić... bo w maju nie zobaczycie...
ja tez bede o 9 pod kfc..