Hmm a ja ... ;)
Wersja do druku
Hmm a ja ... ;)
Zaluz Anatol wydechy sa kozackie!!!!!!1
:cool:
wykopalem temacik co :D :D
wiec jakie zmiany planujecie...bo niektorzy zapomnieli tutaj sie wpisac ;)
Powoli się zmienia...... ;D
ja u siebie planuje na pewno na ten rok:
założenie dużej navi z mk3 lub mk4 ale to drugie mi odradzają w serwisie
założenie ringów (jak się da)
i parę poprawek kosmetycznych ;)
a może na następny rok wrzucenie skórzanego tunelu środkowego, deski i reszty tego co można wymienić na skórkę :D
no i jak będę miał jeszcze trochę luźnej kasy wrzucenie zmieniarki (zamiast niej mam wrzucony odtwarzacz DVD)
najpierw wrzuc foty tego individuala ;)Cytat:
Zamieszczone przez Saillupus
a ja chcialem oddac podsufitke do obszycia skora - skora dziurkowana itd czarna itd ..
Ale narazie cena mnie przerosla 2,5tys ;( ;( ;(
witam wszystkich tu zgromadzonych :cool:
mam zamiar zmienic cos w tym swoim malenstwie
ale sam jeszcze nie wiem co takiego :/
napewno chce zamontowac telefon....
hmm a nad reszta ??
moze wy macie jakies ciekawe pomysly nad z tuningowaniem tego cacka?? :roll:
Moje plany :D
1. Felunie 20' Alpinka :) no moze Alpinkopodobne (realnie to pewnie 19 ' alpinkopodobne) - w trakcie poszukiwan
2. Duza Navi i playstation (no bo ta sama cena co dvd a oprocz tego mozna potrzaskac w gierki :D)
3. Mustango podobny dzwiek silniczka :D - ZROBIONE :D
4. Odpalanie na kod tak jak w filmie "Kurier" :D tylko nie wiem czy sa takie zestawy :( (wiec jakby ktos cos wiedzial to prosze dac mi znac stawiam flaszkje :D)
5. Lampy tyl klar
6. lekka gleba ale leciutka :)
7. Lekko sciemnione szybki ale leciuteńko :) - ZROBIONE :D
8. Jakaś muza taka lepsza :) głosniczki.. bo fabryczny cd daje rade - no i modulik mp3 musze kupic - zamowiony wzmacniaczyk JBL kondensatorki itp wiec muza gdzies za 1 miesiac bedzie
9.Zdemontowac nieuzywany wnerwiajacy telefon ktory nie pozwala mi sie rozlozyc na podlokiedniku :) i panience sie cyferblat na tyleczku odciska :P
10. Zregenerowac male przetarcie skórki :(
11. Polerka calosci tak na koniec dla blasku - ZROBIONE :D
12. Ringi w "oczkach" - wszystko przygotowane czekam na dostawe :)
13. Jak ringi to w miejsce zaroweczek - stroboskopki moze
14. Kierunki amerykana - juz sa :hihi:
15. Zastanawiam sie czy aby przypadkiem katalizatorkow nie wywalic :) - Nie wywalam bo sa w bardzo dobrym stanie :)
16. 286 koni Turbo Nitro no kocham ten wóz :) (Gdyby Czesio z "włatców móch" mial BMW to by tak mówli :D)
Plany mam duze :) bede sukcesywnie dopisywal (no i dopidywal co zrobione) tylko nie wiem czy moja kieszen to wytrzyma :hah: