Panowie jak jest już w środku to ma i auto otwarte. Jak? Powiem tylko tyle dostać się do modułu komfortu, reszta dla zainteresowanych na PW. Dodam tylko, że potrzebna będzie próbówka 12V i całe auto otwieram łącznie z bagażnikiem. Kto wtajemniczony w elektronice ten wie o czym piszę. Jeśli MOD wyrazi zgodę opiszę i tu. Napewno złodzieje takie numery znają. Jedynym problemem jest dostać się do środka. Ostatnio otwierałem tak E39 z tym że biłem w obecności szybę czołową, bo ta i tak była pęknięta przec całą długość potem chwilka manewrowania długim przyrządem po korbce od szyby. Ta akurat nie miała prądu w szybach (taki pustak się trafił) W przeciwnym razie odradzam bicie szyby czołowej bo jak wiadomo jest klejona i trudno było by się przez nią wcisnąć do środka :D Tak serio to jak juz pisałem kłopot jest z wejściem do środka, ale jak juz się ktoś zdecyduje na wyłomotanie szyby, to dalej już pomogę bez jakiej kolwiek inwazji. Swoją drogą wolę wybić szybę boczną niż zniszczyć zamek w klapie czy drzwiach.