-
cacy
No widze Panowie,że ostro gracie.
No to pokaże wam co ja zakładam:
Audiobahn 12", 1100W rms, 135dB jeden!!! dwa w jednej zabudowie....
Napędzac to będzie 2CH wzmak 900W rms na kanał.Nawet ściana brodziowa w czołgu nie zatrzyma tego basu :)
Do środka 13cm plus wysokie tony na osobnym wzmaku.
Nie zapomniałem oczywiście o zasilaniu: kondensator 4uF-podobno można na tym autko zapalic :)
-
Mi wkladaja tez nowe cudo :)
99db z 1 W wychodzi
38 CM srednicy :D :D
Klapa bedzie odpadac :D :D :D
Zakladam wszystko w car audio vip ... Szefostwo montazowe zastanawiaja sie czy w srodku wytrzymaja mi monitory LCD :D
Widze ze jak sie zbierzemy na wspony zlot to bedzie nas slychac z 2 KM :D :D :D
-
Trolu..jakie masz lcd? bo tez sie zastanawiam nad montażem
-
Tiron....ja pier* dyskoteka na kółkach hehe;-)
-
7 cali :) dzis moze gdzies dam jakies zdjecia ...
-
oki...tez sie na takimi zastanawiałem
-
No Trolu plejak jeszcze i do seansów XXX będzie jeszcze można konkursy u ciebie robić...
Super dawaj foty jak to będzie wyglądać :cool:
-
-
to ja moze te listwy narazie odsune na dalszy plan bo sam nie jestem pewien co wole ;) ale dzis mnie tak cos kopnelo i pojechalem do kumpla z ktorym robilismy tube i teraz wiem co wole :D jak sie ladnie uda bedzie masakra widomo ze tam do trola nie podskocze ze sprzetem ale wydaje mie sie ze troche wam cwieka nieduzym kosztem zabije ;) tak wymyslilem ze trzeba wykorzystac wkoncu wzm mocy 4 x 250w hehehe i to co wymyslilismy to bedzie maaassssaaakkkkrraa wiec chlopaki stopery do uszu jak bedziemy z trolem tzn trolu i ja osobno wjezdzac bo bedzie chyba u mnie kozacko. a trola autko przeswietle dokladnie.
P.S. trolu tylne glosniki to ponoc pomylka tzn nie twoje tylko ogolnie tyl obniza wysokosc sceny dzwieku ;)
-
Tak dokladnie w tyle wogole sie nie powinno nic robic u mnie sa bo sa wsadzone dobrej jakosci aby tylko dzwiek dawaly na zerowym basie itd ;)
Najwazniejszy w aucie jest przod gwizdki i bagaznik :D