Jasne.... A interfejs masz ze wsparciem dla ADS? Jak masz skonfigurowany EDIABAS.INI? Skoro DIS się łączy to i INPA powinna działać bez przeszkód.
Wersja do druku
Jasne.... A interfejs masz ze wsparciem dla ADS? Jak masz skonfigurowany EDIABAS.INI? Skoro DIS się łączy to i INPA powinna działać bez przeszkód.
ciężko stwierdzić czy ze wsparciem czy bez, ediabas.ini skonfigurowany zgodnie z filmikami nerwowego kolegi,
w inpie po ads nawet ignition mi się pali, ale dalej lipa, jutro zrobię screna z błędu i wkleje, może ktoś się już spotkał.
wysłałem linka z interfejsem na PW, może coś poradzisz:)
Daj na mail plik ediabas.ini
coboss@op.pl
PS. E32 raczej powinieneś się łączyć przez ADS i INPA na tym chodzi nie wiem skąd masz informację, że INPA to tylko OBD
plik podeśle jutro jak do firmy dotre, a info mam od serwsanta z viakena, albo chciał się Mnie pozbyć albo tak zrobili interfejs.
Dzisiaj ze względu na brak czasu E32 nie ruszone:(
przewertowałem całe faq od inpy i nie znalazłem pomocy,
naprawdę dziwne, że dis chodzi a inpa nie, może jakąś kulawą inpe zazsłem, macie może jakąś nowość??
...niestety jak juz czesto tutaj wspominane bylo. Interfejs viakena i inne to niestety nie do konca spelniaja swoja funkcje.
Sprawdz wersje inpy, sprawdz ustawienia ediabas.ini, przetestuj ustawienie w ediabas.ini na Ads i Obd. Starsze modele ustaw na ADS. Jesli to zawiedzie interfejs zmien.
Oki podepne sie pod temat . Od wczora jestem posiadaczem interfejsu . BMW compatible Interface V6.5 . Interfes pieknie chodzi na Carsoft 6.5 . Zczytal mi bledy , wymazal bledy . Skasowalem inspekcje i Olej . Wszystko przeprowadzilem na Windowsie 7
Moje pytanie jest takie ... Czy jest mozliwa instalacja Inpa na windowsie 7 .
Carsoft interfejs bez przerobki nie bedzie dzialal z inpa!
o akiej przerobce mowa ? wiesz cos wiece na ten temat ?
slyszalem, ze podobno ktos przerabial fejsa Carsoft na inpe...ale to tyle na ten temat wiem. Niestety Carsoft to bardzo slabe narzedzie w stosunku do ceny, takze lepiej kupic raz a porzadnie ;DCytat:
Zamieszczone przez technics
Koledzy, czy ten interfejs będzie dobry:
http://www.allegro.pl/item949154880_...a_ediabas.html