Michu, bardzo fajnie wygląda twoja furka zdradz mi jeszcze tylko jaki silnik był wcześniej tak po zdj patrząc (gril skorzany tunel zderzak) wydaje mi się że v12
Wersja do druku
Michu, bardzo fajnie wygląda twoja furka zdradz mi jeszcze tylko jaki silnik był wcześniej tak po zdj patrząc (gril skorzany tunel zderzak) wydaje mi się że v12
Dobrze kombinujesz ;) Michowe auto wyjechało z fabryki jako 750iL.Cytat:
Zamieszczone przez jarek88
no to mu spadła trochę pojemność
jestem ciekaw czemu poprzedni właściciel przeprowadził mu taki swap
Z tego co pamiętam jak Michu opowiadał to na jakimś spocie, to te 5.0 strasznie kulało a znajoma z Niemiec miała rolowanie swoją 325 i w zasadzie tylko silnik i skrzynia nadawały się z niej do wyjęcia, bo buda lekko się pozaokrąglała :hihi: No a potem to już poszło jak po maśle...
Mam nadzieję, że nie nazmyślałem hehe :P Ale jakby co to Michu mnie poprawi :]
Wszystko ładnie pięknie, tylko ten zawias z przodu :razz:
Wygląda jakby tam wogóle silnika nie było :faint:
Tak jak TUCZI77 napisał :D Było V12 w której korbowód wyszedł bokiem jest R6 ze zdrowej 525
Ma wiosnę przód troszkę na dół pójdzie
ciekawy projekt Michu, opowiedz troche jak sie tym wozi sam to robiłeś ,wystąpiły jakieś perturbacje czy wszystko poszło gładko ?
Znajomy kupił z ubezpieczalni zmielone 760i e65 z 2002. Silnik ląduje w e32 lub, jak się zdecyduje w końcu - w e23 :028: . Zabieramy się za projekt w kwietniu. Tym to się będzie można wozić, bo e32 z m50 to można się ewentualnie kulać... z całym szacunkiem - bo widzę że dużo serca w projekt włożyłeś. Pzdr.
Cytat:
Zamieszczone przez marcindrift
..tacy ludzie pchaja świat do przodu :medit:
No to będzie niezły potwór na drodze :P :PCytat:
Zamieszczone przez marcindrift
Zawsze mi się podobały ciekawe i odważne projekty. :cool: