silnik ma podobna masę, ale całe auto z m60b30 jest cięższe ok 100kg. Różnica powinna być niewielka.
Ale wg mnie 60mm to za dużo - ja obecnie mam ok 40 i już pod jeden market nie wjadę bo trę na progu ;) No chyba, że jeździsz po trasach...
Wersja do druku
silnik ma podobna masę, ale całe auto z m60b30 jest cięższe ok 100kg. Różnica powinna być niewielka.
Ale wg mnie 60mm to za dużo - ja obecnie mam ok 40 i już pod jeden market nie wjadę bo trę na progu ;) No chyba, że jeździsz po trasach...
Większość trasa. Ale po mieście też jeżdżę. Też mi się właśnie wydaje że -60 to za dużo. No nic trzeba szukać do -40.
-60 za nisko?No co Wy opowiadacie?ja mam jeszcze niżej i spoko się jeździ...
A jak wiem że gdzieś nie wjadę to po prostu tam nie jadę ;)
Co do tego zestawu z e34 spasuje bez problemu tylko jak napisał Xsilver trzeba wymienić górne mocowanie amora...
Ale pewnie amortyzatory zmieniałes na sportowe.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
To co to za auto, którym nie jadę jak potrzebuje bo nie wjadę ???
Bez obrazy jak ktoś ma może 3 samochody to ok ale jak 1 to do d.py takie auto :)
Ja jeżdżę e32 na co dzień po Krakowie i czasem po trasach - i dla mnie zawieszenie niższe niż -40 nie nadaje się do jazdy. A do tego dochodzi jeszcze komfort na nierównych drogach - im niżej tym gorzej. Zresztą prowadzenie na bardzo obniżonym zawieszeniu i nierównościach jest tragiczne - to też trzeba brać pod uwagę ;)
to ja mam -60 i na naszych trasach jak są koleiny to lewym kołem po liniach malowanych trzeba śmigac z obawy na miskę :]Cytat:
Zamieszczone przez xsilver
ile ty jezdzisz?? ;D raz na miecha ją odpalisz ;D byśmy mieli tak jak ty że drugie auto na codzien to ja bym miał dopiero obniżenie :what:Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
...ja tam jakoś daję radę codziennie do pracy i normalne poruszanie po mieście,wakacje i weekendowe wypady na wieś do teściów tylko trzeba uważac bardziej a mówie głownie o m30 i misce olejowej która jest niebezpiecznie blisko ziemi gdy się ma więcej niż -50mm.
pozdro
Rodzinabmw...Tak,sportowe amory mam ;)
Zdzira...Jadę tam gdzie mi potrzeba co najwyżej inną drogą gdy mam obawy ;) lecz szczególnie się nie stresuję bo i na wakacyjne wypady właśnie nią śmigam.
Maciek...Jeżdżę może nie wiele ale te 50-70km dziennie zrobię bez problemu(nie raz 200 czy 500).Ty raczej -60 też nie masz :P Stawiam na ciut więcej
Kolega w e34 ma -75mm ;D to jest nisko i trzeba uważać.Zderzak z m-pakietu ma tylko mały prześwit :cool:
niewidziałeś auta jak ja jestem za kierownicą ;D Ktoś mi tu kiedyś wiliczał ile jest na minusie ale niepamietam tematu ale chyba staneło na -60mm.Jak wyniuchałeś ile mi się obniżyło bo ja nieumiem a ciekawy jestem;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
...a po za OT!! To ja na miejscu kogoś kto chce śmigac na luzie to bym brał max -40mm/45mm :zzz:
Z tego co pamiętam za równo ja i Ty mamy springi z E34.Nie dość że samo E34 jest lżejsze to i silnik m50 był lżejszy więc nie ma siły że bardziej nie siadła.
Mi właśnie kiedyś kolega Xsilver wyliczał to właśnie wyszło -70mm...