Rodzinabmw czytaj ze zrozumieniem bo widzę,że masz pewne problemy,wskaż gdzie napisałem o kupnie używanych elementów zawieszenia.Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
Wersja do druku
Rodzinabmw czytaj ze zrozumieniem bo widzę,że masz pewne problemy,wskaż gdzie napisałem o kupnie używanych elementów zawieszenia.Cytat:
kazdy ma swoj rozum i to jest indywidualna sprawa nigdy nie jezdzilem innym autem poza BMW a jezdze juz ponad 20 lat uznaje tylko ori czesci i dlatego twierdze ze to nie auto dla biednego studenta
A ja się ciesze że nie ma e32 w ON :)Cytat:
I bardzo dobrze!Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
e32 na całe szczęście zakorzenione jeszcze w epoce kiedy wysokoprężny motor był nie do przyjęcia w tej klasie.
Polska chciwość i jednoczesne pchanie się do aut klasy wyższej kazałaby niektórym pewnie uznać, że wielką szkodą jest że "diesla nie było także w jaguarze".
Czy "polska" to bym polemizował... Polecam urlop w jakiejś Francji czy Hiszpanii - tam dosłownie nie spotyka się aut innych niż klekoty :hah:Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
Polska wbrew pozorom jest całkiem ciekawym i urozmaiconym "motoryzacyjnie" krajem.
Tym bardziej że znaczna część zamienników z układów takich jak hamulcowy, kierowniczy czy zawieszenie jest po prostu żenującej jakości i można je określić mianem "jednorazówki"Cytat:
Zamieszczone przez MNIH
Można to dwojako rozumieć - motoryzacja francuska czy hiszpańska mianem wzorca raczje być nie może. Jeśli patrzeć na sprawę z perspektywy "epoki" (wprowadzenie e32 na rynek to rok 1986 przypominam) to w tych czasach względem motoryzacji niemieckiej raczej większych "podskoków" nie odnotowano. Rzecz jasna miłośnicy cytryn BX czy renault 21 będą innego zdania.Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Dzisiejsze czasy to co zupełnie inna kwestia.
Niemniej jednak cofając się do połowy lat '80 dzisiejsza ekspansja diesli była nie do pomyślenia. Wyjątkiem może być Mercedes i jego S-Klasse, niemniej jednak do SEC'ów i SL'elek diesli gwiazda nie ładowała, gdyż z samego zamysłu rzeczy te do siebie nie pasowały. Myślę że podobne prawa decydowały o serii 6 a potem 8.
Jest :D :DCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
http://moto.allegro.pl/item881771663_bmw_724td.html
pomijajac fakt iz silnik jest z e34 masz racje
Tylko coś sie poskładać to kupy nie może. Zresztą niech gnije pod płotem, tam gdzie jej miejsce :DCytat:
Zamieszczone przez jokerow750