piekne wnetrze pozazdroscic ;)
Wersja do druku
piekne wnetrze pozazdroscic ;)
witencja
Autko piekne bylo ale juz nie jest dzis po spotkaniu z Tirem :) Cale szczescie ze bardzo delikatnie . Najlepsze jest to ze na Szwedzkiej ziemi przywalil we mnie polak polskim Tirem z Dunska naczepa .
http://img168.imageshack.us/img168/7...3896334796.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/482...3896380580.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/852...3896393744.jpg
Koles zachaczyl mnie sama koncowka naczepy .
Zdjecia malo oddaja zniszczenia . I zrobione byly zaraz po zajsciu .
P.s mam nadzieje ze szybko mi to zrobia i komunikacja z polska firma ubezpieczeniawa bedzie dobra ...
UU musiało boleć.. dobrze że tirowiec nie uciekał bo to u nich częste.. Naprawiasz sam czy przez ASO ?
Najważniejsze ,że tobie nic się nie stało :)
Teraz tylko dobrze z odszkodowaniem powalcz :>
Tylko servis i to zalezy od mojego ubezpieczyciela gdzie to oni wszystko zalatwiaja . Drzwi to na 100 % nowe nie wiem jak z tapicerkami w przednich tez za pewno nowa . Ja to sie ciesze ze nie pojechal mi bardziej po slupku .
Wogole to strasznie dziwna sytuacja . Bo zanim ten koles przywalil we mnie , przywalil w jeszcze jedno auto w Golfa 3 . I wlasciwie gdyby nie to to by mi sie nic nie stalo . Jako ze nie lubie chamstwa jak to zobaczylem pobieglem do kolesia do szoferki i mu mowie jak jezdzisz ...
Ten wyszedl poogladal tego golfa i powiedzial ze tam gdzies zglosi . Ja poszedlem do swojego auta zaczynam jechac i jak sie zrownalem z nim on zacza cofac . Normalnie zacza mnie zgniatac a ja nie mialem zadnej drogi ucieczki , bo droga waska i jeszcze straszna halda sniegu po lewej .
W calym zamieszaniu zapomnialem o tym Golfie i pewnie koles nie dostanie zadnego odszkodowania .
No panowie i panie witam ponownie na forum z nowym autem E65 z 2002 . Pozniej dolacze kilka zdjec . Dodam tylko ze mam na pokladzie Logic7 i jestem poprostu w niebie jesli chodzi o muzyke . Tak dobrego audio jeszcze w aucie nie slyszalem .
Gratulacje Technics,poopowiadaj coś więcej o nabytku,L7 rzeczywiście robi robotę ale ja dołożyłem jeszcze suba bo jednak tych najniższych rejestrów nie ma ale nie każdy to lubi.
Silnik jednak słuszny wybrałeś,napisz jeszcze jak się bryka w porównaniu z E38.Pozdrawiam.
Poprostu jest idealnie to czego brakowalo mi w e38 mam e65 . Uklad kierowniczy z servtronik rewelacja kierownica w koncu chodzi tak jak ma chodzic auto nie myszkuje na autostradzie . Czuc zmiane sily wspomagania na postoju i przy jezdzie . W e38 tez mialem servtronik ale nie dzialalo to tak sprawnie . najwieksza bolaczka e38 jest system audio , sam tez mialem suba w e38 ale to juz nie to samo w e65 L7 no poprostu wymiata . Wogole H&K zrobili swietna robote gra to w moje ucho . Silnik 4.5 333 konie fajnie ze taki wpadl mi rece bo przyspieszenie do 100 to jest magia . Do tej pory najmocniejszym autem jezdzilem 300 konnym a8 to wogole nie ma porownania Bmw zbiera sie o wiele lepiej . Pewnie jeszcze wielu smaczkow nie odkrylem .
Szkoda ze moje bmw jest na rynek Wloski i nawet nie mam grzanych foteli ... Obejde sie jakos
No gratulacje z udanego zakupu. Mieć tylko nadzieję, że przy tym modelu nie wylejesz tyle potu podczas walki z samochodem i jego bolączkami. Życzę bezawaryjnej jazdy. Niech moc silnika niesie Cię pośród dźwięków Logic7