Na drewno się chętnie zamienię :] mam ciemny orzech
Piękne indiv. fotele. Kolor ładny, felga piękna
Jaki motor, cena i rok ?
Wersja do druku
Na drewno się chętnie zamienię :] mam ciemny orzech
Piękne indiv. fotele. Kolor ładny, felga piękna
Jaki motor, cena i rok ?
Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
735 rok 1998 a cena wyjsciowa 25 000 (napewno coś zejdzie z ceny)
Jeśli auto jest w dobrym stanie technicznym to cena jak najbardziej ok :)Cytat:
Zamieszczone przez benia
Witam koleżanke. Kolejna kobitka która podniesie cieśnienie nie jednemu forumowiczowi :P
Widziałem ta bawarke na aukcji piekne wnętrze brakuje tam tylko nowej włascicielki.
Pozdrawiam :)
Rąsia :)
Życzę szybkiej realizacji planów ;)
Też kiedyś wychodziłem z założenia ,że nie chcę nigdy automatu,to nie dla mnie,itp-teraz nie mogę tego powiedzieć :D
Pozdrawiam ;)
Cytat:
Witam koleżanke. Kolejna kobitka która podniesie cieśnienie nie jednemu forumowiczowi
hmmm nie wiem jak mam to rozumiec...
jeszcze trochę się pewnie pozastanawiam, zakup auta to nie zakup lakieru do paznokci :PCytat:
Zamieszczone przez Cichypn
Cena ok, motor duży ... trzeba liczyć się z zapotrzebowaniem na paliwo
Rocznikowo w porządku jak najbardziej
Czuje, że w damskich rękach ta skóra zawsze będzie biała :]
pozdro
Za duzo sie nie zastanawiaj tylko sprawdz ją i jazda bo jakos ja sprzatnie przed Toba.Cytat:
Zamieszczone przez benia
Na tym forum jest 99% mężczyzn wiec mozesz czuc sie jak wybranka. Napewno kazdy odpowie na towoje pytanie nawet jak nie bedzie znał odpowiedzi ;) A do tego jak kobieta wpada w oko to tym bardziej podnosi ciśnienie :x
Witam i ja :)
Automat to jest dopiero przyjemność z jazdy... :cool:
Osobiście uważam, że w PL pokutuje "mit manuala" przez fakt, że 20 lat temu o automatach nad Wisłą można było pomarzyć. Kiedy pojawił się prywatny import na pocz. lat '90, pan Heniek-taryfiarz co od zawsze "znał się na samochodach" - nagle ze zgrozą spostrzegł, że jego Polonez nie jest już przedmiotem zazdrości całej ulicy. Więc musiał "uzasadnić", że automat jest do kitu i dlaczego - a że wciąż miał pewien autorytet, to tak się utrwaliło... :roll:
Zawsze jednak można kupić E38 w manualu - trafiają się takie egzemplarze.
Jeszcze pytanko o ten konkretny egzemplarz - to drewno i skóra to oryginał, czy ktoś zaczął robić przekładkę? Bo są to bardzo fajne (rzadkie) kolory, jednak dziwi mnie połączenie z ciemnym tunelem, deską, itp.
A może to auto kogoś z Forum? :]
To indywidall, wszystko oryginalne z fabryki a co do reszty to nie wiem, czarna podsufitka i może stąd ta cała reszta...