jednym słowem grubo 21 hmm idealnie
Wersja do druku
jednym słowem grubo 21 hmm idealnie
Ja nie wiem panowie... skoro ja po przejściu z 19" na zimowe 16" na ***...ch drogach nie widzę większej różnicy to wy chyba swoimi 7mkami offroad robicie :DCytat:
Zamieszczone przez makister
ps. Witek powiedz jakie rozmiary opon bo dostaję normalnie drgawek z ciekawości :D
Felga piękna, wzór rewelacja pasuje do 7er, ale... ciut przyduże.
jesli chodzi o jazde na co dzien, to lekka meczarnia bedzie:) ale jak auto tylko na zloty i niedzielne wypady to jak najbardziej;) jakie tam masz rozmiar opon?
profil nie większy niż 20 patrząc tak na oko:)
Z innej beczki, te lampy z przodu, to są jako przerobione ori czy jakie gotowe kupione ?
Auto jak najbardziej do jazdy w niedzielne popołudnia, taki cruising po okolicy i tylko :) dlatego takie koło, opony ? no rozmiar na 35 profil przod, 30 profil tył. Lampy, soczewki zmienione na "większe" z e60 z bixenonem + ring.
a to jeszcze nie ma tragedji:) ja w swojej mam 20" alpina przod 245/30 a tyl 265/30 jazda na takich oponkach po polskich drogach to jest rzeznia!
Śliczne niedzielne obuwie ! Alpinka na e32 i e38 zawsze miażdżyła inne fele (w tym rozmiarze nie ma równych sobie) Chętnie bym ponegociował cene sprzedaży, lecz wiem na 100% że skarby nie są na sprzedaż ; ) pozdrawiam z KRK Zoof